Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Ε, όχι και να μιλάνε οι ΠΑΣΟΚοι για ΜΚΟ!!!

Ας πει κάποιος στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ότι στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σχοινί. Ε, όχι να κατηγορεί  και η κυβέρνηση του ΓΑΠ  τη Ν.Δ για τις ΜΚΟ. Οι κορυφαίοι του know how τους … ερασιτέχνες! Όχι ότι έχουμε καμία διάθεση να υποστηρίξουμε κανέναν που έχει ασκήσει κυβερνητική εξουσία, αλλά όσο αφορά στις ΜΚΟ ο ΓΑΠ είναι αξεπέραστος! Δεν πιάνεται. Οι της  Ν.Δ της κυβέρνησης  Καραμανλή είναι μπουνταλάδες μπροστά του. Και η απόδειξη βρίσκεται στα ίδια τα στοιχεία που έδωσαν για να τους…ξεμπροστιάσουν.
Πρώτα απ’ όλα,  περισσότεροι από τους μισούς επιχορηγούμενους είναι ΠΑΣΟΚοι (μέχρι και η μαμά του GAP είναι μέσα. Αντιθέτως δεν είδαμε κανέναν από την οικογένεια του Καραμανλή )  Δεύτερον, αρκετοί από αυτούς (π.χ Θεραπευτική ιππασία) τα αξίζουνε και με το παραπάνω, γιατί πρόκειται για συλλόγους που κάνουν εξαιρετική δουλειά και τρίτον πρόκειται για τις συνήθεις επιχορηγήσεις που δίνουν ανέκαθεν τα υπουργεία σε διαφόρους.
Ο ΓΑΠ όμως που είναι εξπέρ στις ΜΚΟ και η κυβέρνησή του στα μυστικά κονδύλια –ίσως στα μόνα που είναι εξπέρ. Στις  ΜΚΟ που χρηματοδοτούνταν  υπάρχουν ονόματα όπως αυτό της μητέρας του Μαργαρίτας Παπανδρέου, της συμβούλου του ως προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Αντιγόνης Δημητριάδη, του πρώην συμβούλου του Γρηγόρη Βαλιανάτου, του Άλεξ Ρόντου, του Χάρη Παμπούκη, του φίλου του Χάρη Παμπούκη Σπύρου Φλογαίτη,  του φίλου του και πρώην προέδρου του Συνδέσμου Βιομηχάνων Βόρειας Ελλάδας, Νίκου Ευθυμιάδη, του Γιάννη Μπουτάρη, της Μαρίας Δαμανάκη….και πολλών άλλων.
Και εν πάσει περιπτώσει,  γιατί μας δίνουν τα στοιχεία που αφορούν μόνο το 2007-9;  Από το 2009 μέχρι σήμερα δεν τα βρίσκουνε; Τους έχουν παραπέσει; Ας τα βγάλουν να γελάσουμε. Και του ΥΠΕΞ και του υπουργείου Εργασίας και του υπουργείου Υγείας.  Για να δούμε, άραγε,  πόσους φίλους και συγγενείς θα μετρήσουμε;  Και να μας πουν για  τα τρία εκατομμύρια ευρώ που ετοιμάζονται να δώσουν  σε γυναικείες ΜΚΟ (σε ποιες άραγε;) που ακριβώς θα πάνε και γιατί.
Α! περιμένουμε εναγωνίως και την απάντηση του GAP στην ερώτηση του Τσίπρα τι έκανε τα χρήματα από τα μυστικά κονδύλια, που διπλασίασε σε περίοδο κρίσης, και μάλιστα τη στιγμή που πολλά από αυτά σταμάτησαν (ή μειώθηκαν) να πηγαίνουν εκεί που πήγαιναν (π.χ σχολεία στη Θράκη).
Και καλά, δεν υπάρχει κανένας στη ΝΔ και την Συγγρού για να απαντήσει στην εκστρατεία παραπληροφόρησης που κάνουν απο χθες οι φιλοκυβερνητικές φυλλάδες; Ας διαβάσουν μπας και μάθουν:
«Λεφτά…υπάρχουν για την Μ.Κ.Ο της Μαργαρίτας Παπανδρέου!»
Ο Γιώργος είχε σχέδιο και το έλεγαν “ΜΚΟ”

Που χάθηκαν 448.500 ευρώ απο το ΥΠΕΞ του Γιώργου;
O φίλος του ΓΑΠ και ο σύμβουλος του Αντρίκου συνέταιροι στην Ελβετία
Αριστερόχειρ



Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: