Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Le Monde: "Οι Έλληνες είναι καθάρματα;"

Αισχρή ανθελληνική προπαγάνδα και από τους Γάλλους κεντροαριστερούς: 
"Οθωμανικός αποικισμός" τα 400 χρόνια σκλαβιάς στους Τούρκους. 
"Και τότε οι Έλληνες δυσπιστούσαν στην καταβολή των φόρων τους…" συμπληρώνει ο ξεφτιλισμένος και ανιστόρητος αρθρογράφος.
Στο φως της δημοσιότητας ήρθε άρθρο της εφημερίδας "Le Monde" με τίτλο "Οι Έλληνες είναι καθάρματα;", το οποίο αναφέρει ότι για τους Ευρωπαίους, οι Έλληνες είναι… απατεώνες, λόγω της μη εξόφλησης των χρεών τους. 
Σαν άλλος Τσασόπουλος του ΣΚΑΙ, εμπλουτίζει την μισελληνική προπαγάνδα του, θέτοντας το ερώτημα, εάν αξίζει να βοηθηθεί η Ελλάδα και ισχυρίζεται ότι η κρίση δεν είναι οικονομική αλλά… ιστορική. Προσθέτει ότι ο ελληνικός λαός δυσπιστούσε στην καταβολή φόρων από την εποχή του "οθωμανικού αποικισμού". 
Με την σκόπιμη χρήση της λέξη αποικισμός αντί κατοχής, εσκεμμένα διαστρεβλώνεται η ιστορική αλήθεια, όσον αφορά την σκλαβιά, που υπομείναμε επί 400 χρόνια. Ξεχνά φυσικά το συγκεκριμένο "νούμερο" ότι ο Ελληνισμός έπαιξε τότε τον ρόλο της ασπίδας για την υπόλοιπη Ευρώπη, που σώθηκε στην κυριολεξία την τελευταία στιγμή (πολιορκία Βιέννης από τον Σουλεϋμάν τον Μεγαλοπρεπή) από την ασταμάτητη προέλαση των Οθωμανών...
Στον αποικισμό σημειώνεται άνθιση των ιδεών και του εμπορεύματος, όπως για παράδειγμα ο αποικισμός των Ελλήνων στην Κάτω Ιταλία, ο οποίος και θεωρείται σπουδαίο βήμα στην πρόοδο του ευρωπαϊκού πολιτισμού. Οι Έλληνες άποικοι συνέβαλαν στην οικονομική ευμάρεια της Σικελίας, της Σαρδηνίας και όλων των αποικισμένων από Έλληνες περιοχών της Μεσογείου. Αντιθέτως, τα 400 χρόνια σκλαβιάς, όχι μόνο μάτωσαν το Έθνος μας με τις βιαιοπραγίες των Τούρκων κατακτητών, αλλά περιόρισαν σημαντικά την πολιτιστική ανάπτυξη της Ελλάδος και κατ’ επέκταση όλης της Ευρώπης. Φυσικά, κάτι τέτοιο δεν προβάλλεται από την γαλλική φυλλάδα, που βάλλει εναντίον μας με περίτεχνο τρόπο.
Εν συνεχεία, το δημοσίευμα περνάει το μήνυμα ότι οι Έλληνες πρέπει "να γυρίσουν πλάτη στην παράδοση και να δεχτούν τον φόρο σαν χρέος του πολίτη και όχι σαν πράξη υποταγής"
Τέλος, κινδυνολογεί προβάλλοντας την ιδέα "να κατευθυνθούμε προς μια ομοσπονδιακή Ευρώπη" αλλιώς "θα κατευθυνθούμε προς τα πίσω"
Όσο και αν οι ξεπουλημένοι πολιτικάντηδες έχουν δώσει το δικαίωμα να αμαυρώνει ο καθένας τον πολιτισμό μας, εμείς θα επαναφέρουμε το Έθνος μας στην θέση, που του ανήκει, παρόλο που βαλλόμαστε πανταχόθεν. 
"Μην περιμένεις να είναι ιδανικές οι συνθήκες για να ξεκινήσεις κάτι. Ποτέ δεν πρόκειται να είναι. Ξεκίνα τώρα!".
gianniotis

Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: