Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Τσίπρας: Κυβέρνηση Αριστεράς με Αλέκα πρωθυπουργό και στήριξη Καμμένου!!!

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΥΡΟΒΟΛΗΜΕΝΟΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ...ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

Τη θέση ότι μια μεγάλη και ριζική αλλαγή των συσχετισμών είναι δυνατή σε αυτές τις εκλογές διατυπώνει ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στο Tvxs του κ. Κούλογλου.

Ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρεται διεξοδικά στη ενότητα της Αριστεράς και στο ενδεχόμενο κυβερνητικής συνεργασίας των αριστερών πολιτικών δυνάμεων λέγοντας χαρακτηριστικά ότι το πιο σημαντικό είναι να προκύψει ένας «σκληρός κοινοβουλευτικός πυρήνας» της Αριστεράς που θα επιδιώξει την ανατροπή του Μνημονίου ακόμη και με την Αλέκα Παπαρήγα πρωθυπουργό!

Ο Α. Τσίπρας αναφέρεται αναλυτικά και στο «άνοιγμα» του Πάνου Καμμένου στο χώρο του ΣΥΡΙΖΑ, ξακαθαρίζοντας ότι οι δύο πολιτικοί χώροι έχουν διαφορετική διαδρομή αλλά «επειδή είναι ιστορικές στιγμές, εάν χρειαστούμε πέντε ψήφους του κυρίου Καμμένου και έρθει να μας τις δώσει ως ανοχή ή ως στήριξη δε θα τον πετάξουμε, δε θα του πούμε δεν τις θέλουμε…».

Να υπενθυμίσουμε ότι ο κ. Καμμένος έχει ήδη δηλώσει ότι θα μπορούσε να συμφωνήσει σε μια κυβερνητική πολιτική με τον ΣΥΡΙΖΑ. «Υπάρχουν συγκλίσεις στην οικονομική πολιτική» των δύο κομμάτων έχει πει κατά λέξη.

Τώρα ο κ. Τσίπρας ανταποκρίνεται στο κάλεσμα και δηλώνει ότι και αυτός είναι έτοιμος να συνεργαστεί με τον κ. Καμμένο.

Είπατε τίποτα;

ΥΓ: Δηλαδή Μαρκόπουλος, Μελάς, Ζώης, Ιατρίδη, Γαληνός κλπ θα στηρίξουν κυβέρνηση Παπαρήγα – Τσίπρα; Το ξέρουν οι ψηφοφόροι τους;
antinews



Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: