Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Το ξεγύμνωμα του defencenet... Το σύστημα παίζει τα ρέστα του με Καμμένο και Τσιπρα

Το σύστημα παίζει τα ρέστα του με Καμμένο και Τσίπρα και δεν διστάζει να ψεύδεται και να παραπληροφορεί τον κόσμο!

Επειδή βλέπουν πως το ποτάμι ΣΑΜΑΡΑΣ δεν γυρίζει πίσω άρχισαν να βγάζουν ψευδείς ειδήσεις για να δημιουργήσουν εσωτερική αναταραχή στο ΚΚΕ επειδή δεν θέλει να πάρει μέρος στην λεγόμενη "κυβέρνηση της αριστεράς"!

Το περίεργης συμπεριφοράς σαιτ defencenet.gr ανάρτησε πριν από λίγο μια ψευδή είδηση με σκοπό να προκαλέσει αναταραχή στο ΚΚΕ.
Οι ίδιοι άνθρωποι που έβριζαν μέρα νύχτα τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Τσίπρα (επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ ως κόμμα είναι εναντίον των εξοπλισμών) ενώ παράλληλα προσπαθούσαν να πείσουν τους αναγνώστες ότι χρειαζόμαστε τα πάντα εκτός από διαστημόπλοια (και αυτό παίζεται...) έχουν επιδοθεί τον τελευταίο καιρό σε ατελείωτους επαίνους και τεράστια στήριξη προς τον Τσιπρα και τώρα έφθασαν στο σημείο να διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις περί αμφισβήτησης της Αλέκας Παπαρηγα από τα στελέχη του ΚΚΕ επειδή αυτή δεν υπάκουσε στα κελεύσματα του ΣΥΡΙΖΑ για "κυβέρνηση της αριστεράς".
Οι μάσκες επεσαν!Δεν μπορεί ένα ειδησεογραφικό ...πρακτορείο που προωθεί οπλικά συστήματα να εξυμνεί ξαφνικά τον τσιπρα που θέλει να αφοπλίσει την Ελλάδα!
Το βρόμικο παιχνίδι που παίζεται είναι πλέον φανερο! Διαφημιστές οπλικών συστηματων, άκρα αριστερά και διάφορα δεκανίκια τύπου Καμμένος αε τα βρήκαν ξαφνικά στην προεκλογική περίοδο και όλοι μαζί χτυπάνε τον Σαμαρα! 

Προκειται περί ανίερης συμμαχίας με πολύ βρόμικο ρόλο!

ΙΔΟΥ Η ΨΕΥΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ ΠΕΡΙ ΚΚΕ!

Θ.Δ.


Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: