Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Αρχίζει η μάχη από σήμερα

Διαρροές και διαγραφές ενισχύουν την συνοχή της κυβέρνησης
Εφτά απώλειες μετράει συνολικά η κυβέρνηση από την χθεσινή ψηφοφορία κατά την οποία πέρασαν τα μέτρα. Έξι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και ένας της Νέας Δημοκρατίας διαφοροποίησαν την θέση τους και βρέθηκαν εκτός κόμματος.
Τώρα το βλέμμα των κυβερνητικών εταίρων στρέφεται προς την ψηφοφορία της Κυριακής όπου θα ψηφιστεί ο προϋπολογισμός με τις Κ.Ο. ομάδες τους να δείχνουν πιο … συμπαγείς από ποτέ, αλλά και τους ίδιους αποφασισμένους να συνεχίσουν, αφού πέρασαν, σε κυβερνητικό επίπεδο την δυσκολία της ψηφοφορίας των μέτρων.
Αν τα μέτρα περάσουν και από την κοινωνία, θα είναι μια άλλη μάχη που θα πρέπει να δώσουν, από την ερχόμενη εβδομάδα. Η κοινωνία πάντως ήδη βρίσκεται στα κάγκελα, όχι όμως στο βαθμό που πολλοί περίμεναν.

Ικανοποίηση στο Μέγαρο Μαξίμου για την ψηφοφορία

Eκτιμούν ότι τώρα αρχίζει ο δρόμος προς την ανάκαμψη
Ικανοποιημένοι δηλώνουν στο Μέγαρο Μαξίμου για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας.
Μπορεί να υπήρξε το γεγονός της διαγραφής του Γιώργου Κασαπίδη, όμως στενοί συνεργάτες του κ. Σαμαρά εκτιμούν ότι τώρα αρχίζει ο δρόμος προς την ανάκαμψη και πως η Ελλάδα μέσα από την χθεσινή διαδικασία έστειλε ισχυρό μήνυμα στους δανειστές μας.
Οι αποφάσεις αναμένονται στις 12 Νοεμβρίου χωρίς πάντως να αποκλείεται και μια νέα σύνοδος του eurogroup στις 19 του ίδιου μήνα ειδικά για την χώρα μας.
parapolitika.gr

Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: