Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Οι αθλιότεροι των Τριακοσίων...

Δεν υπάρχει πιο άθλιο είδος πολιτικού από αυτό που προσπαθεί να σώσει το τομάρι του την ώρα που όσοι τους ψήφισαν αλλά και ολόκληρη η χώρα βρίσκεται με το ένα πόδι στο γκρεμό.

Το άθλιο αυτό είδος βρήκε ευκαιρία τα τελευταία 24ωρα να επιδείξει τη χειρότερη πλευρά του και περιφέρεται από δίκτυον εις δίκτυον προσπαθώντας να πείσει τον ανόητο -όπως προφανώς τον θεωρεί- λαό για τη "μεγαλειώδη" άρνηση του και την απειλή του να ρίξει την κυβέρνηση και να σπρώξει στην ουσία τη χώρα στον Καιάδα τη στιγμή που ακόμη και η αξιωματική αντιπολιτεύση δηλώνει ανέτοιμη να κυβερνήσει!

Μιλάμε φυσικά για όλα αυτά τα υποκείμενα που βρέθηκαν στη Βουλή,ψήφισαν τα τελευταία δύο χρόνια ό,τι πιο άθλιο νομοσχέδιο τους είχε προταθεί,μείωσαν συντάξεις,μισθούς έστειλαν εκατοντάδες χιλιάδες έλληνες στην ανεργία και την ανέχεια και τώρα βρίσκουν ευκαιρία να την ...κοπανήσουν φορτώνοντας στις πλάτες των υπόλοιπων συναδέλφων τους αλλά και όλων των ελλήνων το βάρος να βγάλουν τα κάστανα απ΄τη φωτιά..

Ας έχουν υπόψιν τους πως ο λαός δεν τρώει πλέον κουτόχορτο.Δεν είναι δύσκολο να προβλέψει πλέον κανείς πως αν τυχόν γίνει η ...στραβή οι πρώτοι που θα "στοχοποιηθούν" -με την ευρύτατη έννοια του όρου- θα είναι οι ίδιοι.
Αρκετά!



greece-salonika


Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: