Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

Απόσπασμα από κείμενο αρχών του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ. | Το grand finale ενός πραγματικά επικού παραληρήματος!!!

Ερώτηση κρίσεως αφού διαβάσετε το απόσπασμα ή/ και όλο το κείμενο (δεν συνιστάται σε καρδιοπαθείς, και ευαίσθητους γενικά):
Τα ξέρουν αυτά οι χορηγοί του συγκεκριμένου εγχειρήματος; Ξέρουν άραγε πως ξοδεύονται πως πετιούνται τα ωραία τους δολάρια;
Διότι αν το ξέρουν και δεν ανησυχούν και μάλιστα παρόλα αυτά πληρώνουν, τότε είναι ίσως καιρός να αρχίσουμε να ανησυχούμε εμείς. Πραγματικά όμως!!!
Αυτό και αν είναι trip κανονικό!!!
ΚΚ2
Enjoy!!

"Με τα τεράστια άλματα που θα συντελεστούν στην παραγωγή σαν αποτέλεσμα της κοινωνικοποίησής της, πάνω στη βάση της πιο σύγχρονης τεχνολογίας και του συνειδητού, δημοκρατικού σχεδιασμού των εργαζόμενων, η κοινωνία θα μεταβληθεί προοδευτικά σε μια απέραντη αδερφική κοινότητα γύρω από ένα γενικό, δημοκρατικά ελεγχόμενο πρόγραμμα παραγωγής. Το κράτος που γεννήθηκε ιστορικά με την εμφάνιση της ταξικής κοινωνίας, θα αρχίσει να σβήνει, καθώς μέσα από την απελευθέρωση της κοινωνικής παραγωγής από τα δεσμά της καπιταλιστικής ιδιοκτησίας, η ταξική δομή της κοινωνίας θα γίνεται παρελθόν.
Οι αντιθέσεις των πόλεων και της υπαίθρου, καθώς και η αντίθεση της πνευματικής και χειρωνακτικής εργασίας, θα εξαφανιστούν με την εκρηκτική ανάπτυξη των παραγωγικών δυνάμεων. Όλα τα προϊόντα θα είναι άφθονα, όλες οι «πληγές» της ταξικής κοινωνίας θα έχουν κλείσει. Η βάρβαρη φύση της ταξικής κοινωνίας θα έχει γίνει οριστικά παρελθόν και θα ανατείλει ο κομμουνισμός, δηλαδή το κοινωνικό στάδιο στο οποίο η κοινωνία, χωρίς τάξεις και κράτος θα κάνει εφικτό το σύνθημα που διατύπωσαν οι εμπνευστές του επιστημονικού σοσιαλισμού : «Από τον καθένα ανάλογα με τις ικανότητες του, στον καθένα σύμφωνα με τις ανάγκες του!»."
Παρατηρητήριο Δηλώσεων Τσίπρα - Κανέλλη και λοιπών παρανοικών


Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK


Δεν υπάρχουν σχόλια: