Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Δελαστίκ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ «μανούλες» στις προβοκάτσιες και τις προκλήσεις...

Η Χρυσή Αυγή πάντως, θα στήσει άγαλμα στον κ. Δελαστίκ

Παλιότερα, που έβριζε το antinews η Χρυσή Αυγή λέγαμε ότι είναι «τιμή μας που μας βρίζουν οι φασίστες». Και πράγματι, το να σε βάλουν στο στόμα τους οι νεοναζιστές μάλλον με παράσημο μοιάζει.
Όμως, όταν είσαι… αγωνιστής της Αριστεράς, στέλεχος και υποψήφιος με τον ΑΝΤΑΡΣΥΑ και δημοφιλής αρθρογράφος και σε βάζει στο στόμα της η Χρυσή Αυγή αλλά για να σε… επαινέσει, τότε καλύτερα να βρεις τρύπα να κρυφτείς από τη ντροπή.
Ο λόγος για τον αρθρογράφο του Έθνους, Γιώργο Δελαστίκ, ο οποίος ουκ ολίγες φορές πάει κόντρα στη γραμμή της εφημερίδας και στο κάτω – κάτω καλά κάνουν και τον αφήνουν να γράφει στο πλαίσιο της ελευθεροτυπίας.
Όμως, όταν η εφημερίδα που πρωτοστατεί στις αποκαλύψεις για την ΧΑ φιλοξενεί και άρθρο του «αριστερού» κ. Δελαστίκ το οποίο κάνει «σημαία» της η Χρυσή Αυγή, τότε σίγουρα υπάρχει πρόβλημα.
Ο αρθρογράφος ούτε λίγο ούτε πολύ λέει ότι η δολοφονία του Φύσσα βόλεψε την… μνημονιακή κυβέρνηση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και ότι δε μπορεί να πήγε ο δολοφόνος με εντολή της οργάνωσης αλλά χωρίς κάλυψη, με φανερό το πρόσωπο, να δολοφονήσει τον 34χρονο.
Λέει ότι συμπεριφέρθηκε σαν εκτελεστής που είχε προεπιλεγεί και ήταν αποφασισμένος να πάει φυλακή και δεν έκανε προσπάθεια να διαφύγει. Κι αφού μιλάει για το «θείο δώρο» που ήταν για την κυβέρνηση η δολοφονία καταλήγει στο συμπέρασμα ότι τα αυταρχικά μέτρα που εφαρμόζει τώρα ο Δένδιας αργότερα θα τα εφαρμόσει και εναντίον των αντιμνημονιακών κομμάτων και οργανώσεων.
Άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε. Λες και οι δολοφονίες δε γίνονται πάνω στην άψη της στιγμής. Λες και είναι δύσκολο ο Ρουπακιάς να έλαβε εντολή να συγκρουστεί -χωρίς κατ’ ανάγκη να σκοτώσει- αλλά άναψαν τα αίματα και κάρφωσε το μαχαίρι στην καρδιά του Φύσσα.
Είναι λιγότερο το έγκλημα δηλαδή; Και πώς βγαίνει το συμπέρασμα ότι ήταν «εκτελεστής» που ήθελε να συλληφθεί μετά το φονικό; Μήπως ήξερε ότι θα κάνει… καλό στην κυβέρνηση;
Λέτε να τον έβαλε ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος να σκοτώσει για να ξεχάσουμε τα μνημόνια, λες και ξεχνιούνται όλα αυτά;
Ανοησίες, ή μάλλον αμπελοφιλοσοφίες για να προκαλούμε. Ο κ. Δελαστίκ και ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ είναι «μανούλες» στις προβοκάτσιες και τις προκλήσεις. Και όταν δεν καταλαβαίνουν κάτι σπεύδουν να κατασκευάσουν μια συνομωσία.
Αλλά θα έγραφε άραγε ο κ. Δελαστίκ ανάλογο άρθρο για τους δολοφόνους των υπαλλήλων της Μαρφίν; Μήπως και τότε «βολεύτηκε» η κυβέρνηση από το αίμα των αθώων;
Διαβάστε το άρθρο και βγάλτε τα συμπεράσματά σας. Η Χρυσή Αυγή πάντως, θα στήσει άγαλμα στον κ. Δελαστίκ


Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: