Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Ο Άδωνης δηλώνει έτοιμος να πάει ακόμη και στην γιάφκα της Κουμουνδούρου για να εξηγήσει στον Τσίπρα την τροπολογία

Για πολλά μπορεί κανείς να κατηγορήσει τον Άδωνη. Δεν μπορείς όμως να του χρεώσεις ότι κάνει πολιτική οχυρωμένος πίσω από το γραφείο του. Ο Γεωργιάδης θα πάει στην καρδιά των διαδηλωτών που βρισκονται κάτω από το γραφείο του, θα μιλήσει στους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ- με κάποιους από αυτούς στην κυριολεξία να τον έχουν πιάσει από το λαιμό- και να του διαμαρτύρονται. Μερικές φορές θυμίζει τον Αλ Πατσίνο στον Σημαδεμένο, μόνος εναντίον όλων. Μόνο που η δήλωσή του ότι είναι πρόθυμος να πάει στην Κουμουνδούρου, στη γιάφκα του ΣΥΡΙΖΑ και να εξηγήσει λέξη προς λέξη στον Τσίπρα τι λέει η τροπολογία, είναι μια πρόκληση που καλό θα ήταν ο Τσίπρας να την αποδεχθεί και να μεταδoθεί σε ζωντανή μετάδοση ο διάλογός τους ώστε οι πολίτες να ακούσουν τα επιχειρήματα και των δύο πλευρών για να διαμορφώσουν άποψη.
Πρόθυμος να συναντηθεί με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα και να του εξηγήσει «γραμμή - γραμμή» την τροπολογία για τα φάρμακα, για την οποία έχει ξεσπάσει σφοδρή αντιπαράθεση,
δήλωσε σήμερα ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.
«Αν θέλει ο κ. Τσίπρας και όντως πιστεύει ότι υπάρχει πρόβλημα στην τροπολογία, δεσμεύομαι να πάω και στην Κουμουνδούρου και να εξηγήσω γραμμή γραμμή τι λέει αυτή η τροπολογία», ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης, μιλώντας στον ΣΚΑΙ.
Ο υπουργός Υγείας κατηγόρησε εκ νέου τον ΣΥΡΙΖΑ για στήριξη των φαρμακοβιομηχάνων και τόνισε ότι όποιος βουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης «ψηφίσει ''όχι'' αυτό θα τον ακολουθεί μια ζωή». Υποστήριξε ακόμη ότι με την αρνητική του ψήφο ο ΣΥΡΙΖΑ «θα δώσει ''όπλο'' στα χέρια των φαρμακοβιομηχάνων», καθώς θα αξιοποιήσουν αυτό το «όχι», όπως είπε, και θα προσφύγουν στη δικαιοσύνη.
Εμμένοντας στα περί διαπλοκής με της Κουμουνδούρου με τις φαρμακοβιομηχανίες, ο κ. Γεωργιάδης επισήμανε ότι ο διευθυντής του ραδιοσταθμού «Στο Κόκκινο» έχει παραδεχθεί «πως έχουν ανοίξει νταραβέρι» με τις φαρμακοβιομηχανίες.
«Σας πιάσαμε στα πράσα», είπε, σε άλλο σημείο ο υπουργός Υγείας, απευθυνόμενος στον Γιώργο Κυρίτση από την εφημερίδα «Αυγή».
 http://kourdistoportocali.com/post/31468



Γελάει ο Μουρούτης στο Twitter για τον Τσίπρα







Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: