Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Ψηφίστε Τσίπρα για να μάθετε...

Όσο περνάει ο καιρός και ο Τσίπρας πλασάρεται ως μεγάλος ηγέτης και εν δυνάμει πρωθυπουργός, μια κρυφή επιθυμία μας έρχεται στο μυαλό. Να ψηφίσουμε όλοι Αλέξη , να βγει πρωθυπουργός και σε έξι μήνες από τώρα να έχει διαλυθεί όλο αυτό το συνονθύλευμα των άθλιων κρατιστών, πρώην λαμόγιων του ΠΑΣΟΚ, «Αγανακτισμένων» της πλατείας Συντάγματος και ανεπάγγελτων μπαχαλάκηδων που κινούνται στα όρια του αντάρτικου πόλεως.
Να βγει ο ΣΥΡΙΖΑ πρώτο κόμμα για να μάθει και ο ελληνικός λαός. Να μην αφήνει τα παθήματά του να περνούν έτσι, χωρίς να γίνονται μαθήματα. Αφού ένα μεγάλο μέρος του κόσμου (πάνω από 20%, όπως λένε οι δημοσκοπήσεις) επιμένει να ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ, ε λοιπόν ας τους κάνουμε τη χάρη να ψηφίσουμε κι εμείς και να βγει κυβέρνηση. Αν και θα πληρώσει ακριβά η χώρα αυτό το… απονενοημένο διάβημα, εντούτοις, θα ξεμπερδέψουμε μια και καλή με αυτή την άθλια Αριστερά των τεμπέληδων της εύφορης κοιλάδας που πλασάρονται ως «σωτήρες» και φίλοι του λαού.
Δεν είναι καθόλου κινδυνολογικό κι όποιος μιλάει με σοβαρούς ανθρώπους της αγοράς και της κοινωνίας γενικότερα, καταλαβαίνει τι λέμε. Δεν είναι μόνο το bank run που θα συμβεί, δεν είναι μόνο η γενικότερη οικονομική και επιχειρηματική αναστάτωση που θα προκληθεί με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και πιθανώς ορισμένων ψεκασμένων. Είναι ότι η αξιωματική αντιπολίτευση είναι βαθιά διχασμένη ιδεολογικά, κάτι που την καθιστά επικίνδυνη για τον τόπο.
Στην οικονομία, οι μισοί πιστεύουν ότι πρέπει να σκίσουμε τις δανειακές συμβάσεις και να φορέσουμε μονομερώς «φέσι» στους ξένους. Αδιαφορούν για το αν θα μας πετάξουν έξω από το ευρώ, αν θα κλείσουν τα οικονομικά σύνορα για τη χώρα, αν θα αυξηθούν υπέρογκα οι τιμές των εισαγόμενων προϊόντων. Δεν τους νοιάζει καθόλου αν θα φύγουν όσες καταθέσεις έχουν μείνει στις τράπεζες ούτε αν οι επιχειρηματίες θα απολύσουν μερικές εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες για να καλύψουν τη «χασούρα» τους.
Ακόμη χειρότερα: Δεν τους νοιάζει αν η Ελλάδα θα
μείνει στη συνείδηση των ξένων και των αγορών ως χώρα μπαταχτσήδων που παίρνει δάνεια, πληρώνει το υπέρογκο και σπάταλο δημόσιο και στη συνέχεια αποφασίζει χωρίς να ρωτήσει κανέναν να διαγράψει το χρέος της.
Το είπε χθες το πρωί ο Χρ. Λαζαρίδης το Mega: Πως αυτό που λέει ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «είναι φυγή κεφαλαίου».
Μάλιστα, μίλησε για «μεγάλη ανοησία» του ΣΥΡΙΖΑ που -όπως ανέφερε- οδηγεί σε χειρότερη ανθρωπιστική κρίση.
«Δημιουργείται η προσδοκία στην αγορά ότι θα μου χαρίσουν όλα τα χρέη», ανέφερε ο κ. Λαζαρίδης.
Θέλετε να μιλήσουμε για τη δημόσια διοίκηση. Με αίμα και πολλές ανθρωποθυσίες είναι η αλήθεια και πολλά λάθη, γίνεται μια προσπάθεια να μαζευτεί ο δημόσιος τομέας. Να φύγουν αυτοί που δεν χρειάζονται, να αξιολογηθούν οι υπόλοιποι και να μπουν κάποιοι κανόνες στις δημόσιες υπηρεσίες, όπως ισχύουν και στον ιδιωτικό τομέα. Όχι, πλαστά πτυχία για παράδειγμα και πλήθος βεβαιώσεων «μαϊμού» για τίτλους σπουδών. Δείτε τι κάνει η Δούρου και η «κλαδική δημάρχων» του ΣΥΡΙΖΑ. Αντιδρούν σε κάθε αλλαγή, χαϊδεύουν τα αυτιά των υπαλλήλων που οι ίδιοι διόρισαν και φτιάχνουν το δικό τους ανεξάρτητο «κρατίδιο» μέσα στη χώρα. Έτσι θα κάνει και ο Τσίπρας όταν εκλεγεί; Θα διορίσει μερικές χιλιάδες ακόμη, θα διατηρήσει την ανομία για την οποία βεβαίως φταίνε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ; Δεν χρειάζεται και πολύς χρόνος να για να καταλάβουμε τι θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ. Λίγοι μήνες και θα γίνει μπάχαλο το δημόσιο. Αυτά ως προς την οικονομία και το κράτος, ας δούμε και την κοινωνία και την καθημερινότητα.
Τι θα κάνει ο Αλέξης με τους εκατοντάδες χιλιάδες μετανάστες που δεν έχουν χαρτιά; Εντάξει, να μην τους λέμε λαθραίους γιατί προσβάλλεται το «αριστερό πολιτικώς ορθόν» αλλά επί της ουσίας τι θα γίνει; Θα ανοίξει τα άδεια δημόσια κτίρια και θα τους βάλει μέσα; Θα δημιουργήσει συνθήκες προκειμένου ένα νέο κύμα προσφύγων να έρθει στη φιλόξενη Ελλάδα; Και πώς θα τους ταΐσει; Εδώ καλά – καλά δεν έχουν χρήματα για τα κέντρα κράτησης; Κι αυτό το θέμα μέσα σε έξι μήνες θα αναδειχθεί και θα αποκαλύψει την πολιτική απάτη της… κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.
Όσο για τον τομέα της δημόσιας ασφάλειας εκεί τι να πει κανείς; Όταν ακόμη στον ΣΥΡΙΖΑ επιμένουν ότι οι αστυνομικοί είναι «εχθροί του λαού», όταν ακόμη συμπαθούν τον Μαζιώτη και τον Ξηρό κι όταν πιστεύουν ότι οι μπαχαλάκηδες, στις πλατείες ή στα γήπεδα μπορούν να ραίνονται με λουλούδια κι όχι να τους σπάνε τα κεφάλια προς παραδειγματισμό, αντιλαμβάνεται κανείς τι πρόκειται να συμβεί τους πρώτους μήνες διακυβέρνησης της χώρας.
Μπορεί το τίμημα για την πατρίδα να είναι μεγάλο αν γίνουν άμεσα εκλογές και γίνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ. Όμως, υπάρχει και το μεγάλο καλό. Θα καταλάβει ο κόσμος μια και καλή με ποια άθλια δήθεν αριστερά έχει να κάνει. Θα αντιληφθεί η Ελλάδα ότι όλο αυτό το αριστερό «μπουλούκι» πρέπει να επιστρέψει στο 4% και να μείνει εκεί για πάντα.
antinews.gr


Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: