Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

ΑΝΤΕ ΚΙ ΕΙΧΑΜΕ ΩΡΕΣ ΝΑ Τ'ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΗΣΑΜΕ! Λαφαζάνης: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταργήσει το μνημόνιο σε μία νύχτα

Γιατί όμως νύχτα σαν τους κλέφτες και όχι πρωί ας πούμε; 

Σε διαφορετική γραμμή από αυτήν της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθεί να κινείται ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος και επικεφαλής της «Αριστερής Πλατφόρμας» Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Μιλώντας στο Mega,  υποστήριξε πως η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα καταργήσει το μνημόνιο και τους εφαρμοστικούς του νόμους σε μία νύχτα και με μία νομοθετική πράξη, «έτσι  όπως πραξικοπηματικά μας το επέβαλαν».

Ο κ. Λαφαζάνης τόνισε πως το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, που ανακοίνωσε ο Αλέξης Τσίπρας από τη ΔΕΘ, θα εφαρμοστεί από την πρώτη μέρα διακυβέρνησης χωρίς καμία συζήτηση ή διαπραγμάτευση με τους δανειστές.

«Δεν θα πάρουμε σφουγγάρι και θα το σβήσουμε, θα διεκδικήσουμε τη διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους» ανέφερε σχετικά με το χρέος, υποστήριξε ότι το χρέος είναι μη βιώσιμο και τα επιχειρήματα του ΣΥΡΙΖΑ περί μίας συνολικής λύσης είναι «δυνατά» και συμπλήρωσε: «Η χώρα διαλύεται. Αυτό μας υποχρεώνει στην εφαρμογή μίας ριζοσπαστικής πολιτικής για να αντιμετωπιστούν τα οξύτατα προβλήματα». «Εμείς δε χρωστάμε, μας χρωστάνε» τόνισε ο κ. Λαφαζάνης. Είπε ακόμη, πως από τη στιγμή που θα αναλάβει τη διακυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ στον προϋπολογισμό του κράτους θα αρχίσουν να εγγράφονται και οι απαιτήσεις της Ελλάδας από το κατοχικό δάνειο αλλά και τις γερμανικές αποζημιώσεις.
dexiextrem



Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: