Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Λυκούδης για Παραστατίδη - Βουδούρη: «Πολιτικά σκουλήκια»...

Επίθεση στους ανεξάρτητους βουλευτές Ο. Βουδούρη και Θ. Παραστατίδη εξαπέλυσε ο Σ. Λυκούδης για την ανακοίνωση τους περί χρηματισμών και απειλεί με μηνύσεις.

Τον ασκό του Αιόλου άνοιξαν με ανακοίνωσή τους οι ανεξάρτητοι βουλευτές Οδ. Βουδούρης και Θ. Παραστατίδης οι οποίοι αναφέρουν ότι με αφορμή την υπόθεση του Π. Χαϊκάλη «η απόπειρα χρηματισμού, έστω και ενός βουλευτή, έστω και μόνο η σοβαρή πιθανότητα αυτής της απόπειρας, δημιουργεί μια βαριά σκιά, δυστυχώς για όλους τους βουλευτές, που άλλαξαν στάση απέναντι στην κυβέρνηση, από την ψηφοφορία του προϋπολογισμού στην ψηφοφορία για την προεδρία της Δημοκρατίας» και ζητούν να απέχουν από τις επόμενες ψηφοφορίες για να αρθεί η σκιά.
Παρά το γεγονός ότι αναφέρουν πως δεν υπονοούν χρηματισμό των ανεξάρτητων βουλευτών προκάλεσαν την άμεση αντίδραση των Σπ. Λυκούδη και Χρ. Αηδόνη οι οποίοι δηλώνουν ότι θα απαντήσουν με μηνύσεις κατά των Οδ. Βουδούρη και Θ. Παραστατίδη.
Ο Σπύρος Λυκούδης μιλώντας στο theTOC, αναφέρει ότι έχει ανακοινώσει από το καλοκαίρι ότι δεν θα ψηφίσει τον προϋπολογισμό αλλά θα ψηφίσει για ΠτΔ γιατί δεν πιστεύει ότι θα βοηθήσουν τη χώρα οι πρόωρες εκλογές. Χαρακτήρισε άθλιους συκοφάντες τους δύο βουλευτές, χρησιμοποίησε βαρύτατους χαρακτηρισμούς -όπως «πολιτικά σκουλήκια»- και κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να μην τους συμπεριλάβει στα ψηφοδέλτια σε ενδεχόμενες εκλογές. Τόσο ο κ. Λυκούδης όσο και ο κ. Αηδόνης έχουν δηλώσει ότι θα μηνύσουν τους Θ. Παραστατίδη και Οδ. Βουδούρη.
Αναλυτικά η ανακοίνωση των κ.κ. Βουδούρη και Παραστατίδη αναφέρει :
thetoc.gr


Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: