Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Αποκάλυψη: Οι κατσαπλιάδες του ΣΥΡΙΖΑ επιχείρησαν να ληστέψουν και τις καταθέσεις Ελλήνων!


hackers
του Αθαν. Χ. Παπανδρόπουλου
Οι πολύ σοβαρές αποκαλύψεις της «Καθημερινής της Κυριακής» και της Ξένιας Κουναλάκη σχετικά με το απίθανο σχέδιο Βαρουφάκη να δημιουργήσει στην Ελλάδα μία παρατράπεζα της δραχμής, έχουν και μιαν άλλη διάσταση που δεν πρέπει να παραμείνει σκοτεινή.

papandropoulos886061940504Η ομάδα των χάκερ που ήταν επιφορτισμένη να προχωρήσει στην υποκλοπή των ΑΦΜ όλων των φορολογουμένων, με πειρατεία της ιστοσελίδας της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων, είχε και έναν άλλο στόχο. Έπρεπε να προσπαθήσει να σπάσει και το τραπεζικό απόρρητο, μπαίνοντας σε όλους τους λογαριασμούς των Ελλήνων πολιτών.
Με άλλα λόγια υπήρχε σχέδιο πραγματικής ληστείας του ιδιωτικού πλούτου, φαινόμενο πρωτοφανές για τα χρονικά μίας δημοκρατικής κοινωνίας.
Πληροφορίες μας από πολύ απόρρητες τραπεζικές πηγές λένε ότι από τα μέσα Μαΐου έγιναν προσπάθειες πειρατείας συγκεκριμένων λογαριασμών επωνύμων Ελλήνων επιχειρηματιών, οι οποίες όμως απέτυχαν. Ωστόσο, το γεγονός αυτό έθεσε σε συναγερμό τις ελληνικές τράπεζες –και ιδιαίτερα μία εξ αυτών, την οποία ο κ.Γ.Βαρουφάκης είχε στο μάτι από την αρχή της θητείας του.
Το ερώτημα που τίθεται σήμερα είναι: Τί κάνουν οι χάκερ που είχε στρατολογήσει ο τέως υπουργός Οικονομικών; Ποιος τούς ελέγχει και ποιος εγγυάται ότι δεν θα συνεχίσουν τα εγκληματικά τους σχέδια; Πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό θέμα, μέσα από το οποίο αναδεικνύονται και οι πραγματικές προθέσεις μιας κυβέρνησης η οποία, όπως πρώτοι τονίσαμε από το βήμα αυτό, πέρα από την εξουσία στόχο είχε και την κατάλυση της δημοκρατίας.
Για την ιστορία υπενθυμίζουμε ότι ρεπορτάζ στο «Βήμα της Κυριακής» και στην «Καθημερινή» επιβεβαιώνουν τα όσα αναφέραμε από τις στήλες αυτές στις 11 Ιουνίου, τονίζοντας ότι, ενόψει εξελίξεων, στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ κερδοσκοπούν με τραπεζικές μετοχές, προφανώς για να δημιουργήσουν τα απαραίτητα «κεφαλαιακά αποθέματα» ενόψει πιθανής δραχμοποίησης της οικονομίας. Επιβεβαιώθηκαν, επίσης, και οι πληροφορίες μας περί των σχέσεων του πρωθυπουργού με την οικογένεια Κλίντον, η οποία σήμερα θα τον βοηθήσει να «στήσει» το νέο του κόμμα. Στο επίπεδο αυτό, σημαντικός είναι ο ρόλος της κυρίας Γιάννας Αγγελοπούλου και του υιού της, ο οποίος φημολογείται ότι διατηρούσε και πολύ φιλικές σχέσεις με τον κ. Γ. Σακελλαρίδη.
Σημειώνουμε, επίσης, ότι ρεπορτάζ του «Βήματος της Κυριακής» επιβεβαιώνει πλήρως άρθρο μας του Απριλίου 2015, στο οποίο κάναμε λόγο για την είσοδο και ανάπτυξη στην Ελλάδα της θεωρίας του «εθνικομπολσεβικισμού» και του «ευρασιατικού» ρόλου της Ρωσίας.
Ως φαίνεται, όμως, οι προσπάθειες του κ. Πάνου Καμμένου και κάποιων ανθρώπων του ΣΥΡΙΖΑ να αντλήσουν κεφάλαια από την Ρωσία –με σκοπό την έξοδο της χώρας από την Ευρωπαϊκή Ένωση– απέτυχαν οικτρά, γιατί οι άνθρωποι είναι τόσο ανόητοι και ανεγκέφαλοι ώστε αδυνατούν να συλλάβουν στην ολότητά τους γεωπολιτικές πραγματικότητες.
Πάντως, όλα δείχνουν ότι το «λόμπυ της δραχμής» –στο οποίο σοβαρός είναι ο ρόλος του εφοπλιστή κ. Γ.Καραγιώργη, του σερ Βασίλειου Μαρκεζίνη, του συγγραφέα κ. Νίκου Καλογερόπουλου και επωνύμων επιχειρηματιών με κεφάλαια στο Σίτυ του Λονδίνου– θα συνεχίσει να παίζει στο δραχμικό γήπεδο.
Είναι δε πολύ πιθανόν να χρηματοδοτήσει και την ίδρυση επίσημου κόμματος –γιατί όχι με σημαία του τον Γ.Βαρουφάκη. Αν, βέβαια, ο τελευταίος δεν έχει μπλεξίματα με την ελληνική Δικαιοσύνη, καθ’ όσον πλείστες όσες ενέργειές του προκάλεσαν σοβαρότατες εθνικές ζημιές.

http://kourdistoportocali.com/


Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: