Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Σαρώνει στα Γαλάζια Κάστρα και με τεράστια διαφορά το …»Παιδί του Λαού!»


107134Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται στα Τρίκαλα μεσημεριανές και βραδινές συνάξεις «γαλάζιων» που στηρίζουν την υποψηφιότητα του Άδωνι Γεωργιάδη για την Προεδρία της Ν.Δ.
Όπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr στις συναντήσεις αυτές, επισημαίνεται πως «ήρθε η ώρα το κόμμα που έχει ταλαιπωρηθεί, να αποκτήσει για Πρόεδρο ένα άτομο που δηλώνει υπερήφανος που είναι Δεξιός, είναι της πιάτσας, αυτοδημιούργητος και όχι ΄΄γόνος΄΄ από πολιτικό ΄΄τζάκι΄΄».
Οι απλοί Τρικαλινοί ψηφοφόροι της Ν.Δ. που απομακρύνθηκαν από την Ν.Δ. του Αντώνη Σαμαρά, βλέπουν στο πρόσωπο του κ. Γεωργιάδη, τον πολιτικό που θα σταματήσει «να εμφανίζει η Ν.Δ την εικόνα μιας κλειστής επετηρίδας βαρόνων της πολιτικής που θεωρούν τα πολιτικά τους αξιώματα και τις δημόσιες θέσεις προσωπική προίκα τους».
Για αυτούς τους ψηφοφόρους, προέχει πάνω από όλα, η Ν.Δ. πριν δώσει την επόμενη εκλογική «μάχη» με τον Αλέξη Τσίπρα, «να έχει κερδίσει την ΄΄μάχη΄΄ των ιδεών, εντός και εκτός του κόμματος, ώστε οι πολίτες να την εμπιστευτούν εκ νέου και να οδηγήσει την χώρα εκ νέου στην ανάπτυξη και την ευημερία».
Σήμερα, το μόνο που βλέπουν είναι μια …φοβισμένη Ν.Δ. να υπερασπιστεί με τόλμη την ιδεολογική της πλατφόρμα, έχοντας παραδώσει στον ΣΥΡΙΖΑ τις αρχές της Δημοκρατίας που πρεσβεύει το κόμμα της Ν.Δ. και κατά συνέπεια να υπάρχει μια κοινωνία απογοητευμένη από την εφαρμοσμένη κυβερνητική πολιτική και που δεν βλέπει διέξοδο.
Για τους Τρικαλινούς που στηρίζουν την υποψηφιότητα του ΄Αδωνι Γεωργιάδη, θεωρείται …μονόδρομος «η επαναπροσέγγιση της Ν.Δ. με την κοινωνία και η αναστύλωση της μεσαίας τάξης και του ιδιωτικού τομέα» και αναγνωρίζουν στο πρόσωπό του ότι «είναι «μαχητής» των ιδεών του και υπερασπίστηκε όσο κανένας άλλος τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις για να βγει η χώρα από το τέλμα στο οποίο έχει οδηγηθεί».
Μέρα με την μέρα, η υποψηφιότητα του κ. Γεωργιάδη, αποκτά και μεγαλύτερο «ρεύμα», αγνοώντας οι απλοί ψηφοφόροι τις …παροτρύνσεις των τοπικών «θεσμικών» του κόμματος για την στήριξη άλλων υποψηφίων.
Στο πλαίσιο της προεκλογικής περιόδου, ο Άδωνις Γεωργιάδης, αναμένεται να επισκεφτεί τα Τρίκαλα το προσεχές διάστημα για την προώθηση της υποψηφιότητάς του.
Σχόλιο: Να θυμίσουμε οτι στα Τρίκαλα ο Αντιπεριφεριάρχης που εκλέγεται με την στήριξη της Νέας Δημοκρατίας και δεν είναι απο πολιτικό τζάκι και αυτός ,αλλά απλό παιδί του Λαού, εκλέγεται με ποσοστά της τάξεως του 53 % στις περιφερειακές εκλογές!
veteranos.gr


Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: