Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

Κάντο όπως ο Αντώνης, ηλίθιε

Είδα όλη την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου χθες. Ήθελα να στείλω ένα κιβώτιο Σουρωτή στον Δελατόλα. Στέγνωσε το στόμα του από το γλείψιμο στον Μουζάλα, χάλια του ‘κανε το κουστούμι από τα σάλια και μόνο που δεν έπιασε από την φαβορίτα τον Δήμαρχο της Κω, να τον σηκώσει ψηλά. Αφού ρε σεις ο Δελατόλας περνάει από το Ελληνικό κι όλα είναι μπερκέτι και μεργακλαντάν, τι διαμαρτύρεστε; Ξέρετε, εκεί που θα γινόταν η ελληνική Ριβιέρα με καμμιά πενηνταριά χιλιάδες θέσεις εργασίας για κανά πεντάρι χρόνια. Τώρα έχουν φυτέψει κάτι μαρούλια κι ελιές συριζαίοι «εναλλακτικοί», μην κοντέψει ο μπαμπέσης καπιταλισμός και τριγυρίζουν πρόσφυγες και λαθραίοι σαν τις άδικες κατάρες. Μεγάλη πετυχεσιά.Είχε ενδιαφέρον η εκπομπή. Ήταν τόσο πολιτικά ορθή που πονέσανε τα μάτια μου και τ’ αυτιά μου.
Μόνο ο Δήμαρχος της Σάμου μίλησε στα ίσια για ευθύνες της Τουρκίας, για σύνδεση της ενταξιακής πορείας της με την στάση της. Όλοι οι άλλοι, του φίλτατου Χατζηνικολάου συμπεριλαμβανομένου, μιλούσαν για τους διακινητές, το τουρκικό παρακράτος κλπ, παραλείποντας την «λεπτομέρεια», πως στην Τουρκία το παρακράτος ταυτίζεται με το κράτος κι ελέγχεται από αυτό.
Το ‘χε πει εύστοχα ο Οτσαλάν το 1999 στην Κένυα και μου πέσανε τα μούτρα. «Από την μια είναι το κράτος κωμωδία κι από την άλλη το κράτος συμμορία». Ντράπηκα αλλά το επιβεβαιώνουν οι συριζαίοι κι ο ψευτοδεξιός καψιμιτζής όσο μπορούν.
Τι δεν είπαν στην εκπομπή;
Η Τουρκία έχει ένα ασφυκτικό κι αυταρχικό σύστημα ασφάλειας. Ούτε ψαρόβαρκα δεν μπορεί να περάσει χωρίς να την βρει η ακτοφυλακή. Κι όμως, μιράκολο, όλο αυτό το
σύστημα, περιπολικά, αεροπλάνα, ελικόπτερα, ραντάρ, παρατηρητήρια, αστυνομικοί και στρατοχωροφύλακες, παθαίνουν κλακάζ, ένα παράξενο είδος μαλάκυνσης, κώφωσης και τυφλότητας. Βλέπουν μόνο τα εισερχόμενα κι όχι τα εκατοντάδες εξερχόμενα σκάφη που αποπλέουν και ντάλα μεσημέρι για τα ελληνικά νησιά, φορτωμένα απρόσκλητους μουσαφιραίους. Είναι μια αρρώστια του τουρκικού ισλαμοφασισμού που επιδεινώνεται από κάτι πράσινα χαρτάκια, που γράφουν In God we trust.
Στην εκπομπή δεν ειπώθηκαν κι άλλα. Ο Ερντογάν δίνει όπλα, πυρομαχικά, εκπαίδευση, χρήμα, πολιτική στήριξη στο Ισλαμικό Κράτος, τα κονομάει από το λαθραίο πετρέλαιο που πουλάνε κοψοχρονιά οι κατσαπλιάδες αποκεφαλιστές, που κάνουν περατζάδες από και προς την Ευρώπη, με τους ΜΙΤατζήδες να τους κρατούν στοργικά το χέρι.
Δεν είπε κανείς στην εκπομπή κι ο Μουζάλας, ούτε το διανοήθηκε, πως ο Ερντογάν μαζί με τα λυσσασμένα σκυλιά του χαλιφάτου και συναυτουργούς τους φραγκάτους σουνίτες με τις κελεμπίες, την Σαουδική Αραβία και το Κατάρ, διεξάγουν Γενοκτονία των Χριστιανών της Μέσης Ανατολής, των Κούρδων και των Γιαζίντι, ενώ σφάζουν στο γόνατο και Σιίτες ή όποιον άλλο είναι αλλιώτικος ή απείθαρχος.
Για τον εναγκαλισμό του Ερντογάν με την ισλαμική τρομοκρατία στην περιοχή, την κολεγιά του με το Ισλαμικό Κράτος και το λαθρεμπόριο πετρελαίου, τα έχουν γράψει μεγάλες αμερικανικές εφημερίδες, όπως οι ΝΥΤ, τα είπε πρόσφατα στην Αθήνα και ο Ισραηλινός Υπουργός Άμυνας, αλλά το πολιτικό σύστημα κι η βαριά ενημέρωση της συριζαίϊκης Τζαμαχιρίας, αναχαράζουν σαν μοσχάρια.
Ούτε λέξη. Μούγκα. Διότι τότε θα έπρεπε να πουν πως αυτοί που διακινεί με κέρδος και σχέδιο ο δουλέμπορος Ερντογάν, είναι είτε τα θύματα της Γενοκτονίας που συνδιεξάγει ο αφιονισμένος «χαλίφης» κι η παρέα του, είτε ισλαμιστές που έρχονται με σκοπό τον εποικισμό της Ευρώπης.
Διότι κανείς δεν λέει τι είναι αυτοί που έρχονται. Είναι Σουηδοί Χάρε Κρίσνα; Δεν έχει σημασία τι είναι; Αποφεύγεται η έμφαση στις λέξεις Ισλάμ και μουσουλμάνοι, μην μας πουν «ισλαμοφοβικούς». Λες κι αυτό δεν έχει σημασία, είτε στίφη Μορμόνοι έρθουν, είτε σουνίτες, ένα και το αυτό.
Λοιπόν, αδέρφια, ακούστε:
Η Τουρκία μας ξεσκίζει. Πόλεμος είναι. Κι όχι μόνο εμάς. Κι έχει συνεργούς τους εμίρηδες και σεϊχηδες πετρελαιάδες, που οραματίζονται όλη την Ευρώπη, όλο τον ντουνιά με μιναρέδες, μπούρκες κι όλα αυτά τα ωραία. Το κράτος συμμορία διεξάγει πόλεμο μαζί με τα κτήνη που στηρίζει στην Συρία και στο Ιράκ. Στους Κούρδους και στους Σύριους ρίχνει σφαίρες, σε μας λαθραίους.
Τόσες ώρες εκπομπή, ο αρμόδιος «προοδευτικός» τενεκές εκεί, κι ούτε δυο λέξεις για τον ισλαμικό κίνδυνο, για την εθνική συνοχή, κανείς δεν κατονόμασε το κράτος συμμορία και τους στόχους του.
Ξέρετε γιατί; Γιατί άμα πεις τι συμβαίνει και κατονομάσεις τους ενόχους, μετά πρέπει να πεις και τι θα κάνεις.
Η «ανθρωπιστική» κλαψομουνίαση είναι πιο βολική από δυσάρεστα και σκληρά εθνικά καθήκοντα.
Δεν υπάρχει διεθνής υποχρέωση να αυτοκτονήσουμε. Δεν έχουμε πρώτιστο καθήκον να γίνουμε καψιτζήδες, ρεσεπιονίστ, νοσοκόμοι, μάγειροι και τροχονόμοι του ισλαμικού εποικισμού της Ελλάδας και της Ευρώπης.
Η κρίση, ιδίως αφού ξεφορτωθούμε τον ΣΥΡΙΖΑ και τον ψευτοδεξιό τσιλιαδόρο του, θα περάσει. Το ξεχαρβάλωμα όμως των συνόρων και η εισβολή που προκάλεσε ο ΣΥΡΙΖΑ με την ψυχιατριακής φύσης ιδεοληψία του, με το κάλεσμα που έκαναν με την πολιτική των «ανοικτών συνόρων», μπορεί να μας καταστρέψει. Ήδη μας καταστρέφει.
Πρώτο μας καθήκον είναι να φυλάμε την χώρα άγρυπνα και το κράτος με τους μηχανισμούς του οφείλει να είναι κυριολεκτικά μαντρόσκυλο. Στο σπίτι σας μπαίνει όποιος κι όποτε θέλει και μάλιστα τα κονομάει ο γείτονας από αυτό, στέλνοντας σας απρόσκλητους μουσαφιραίους, από τους οποίους κάποιοι είναι κι επικίνδυνοι; Γιατί δέχεστε για την χώρα αυτό που δεν δέχεστε για το σπίτι σας;
Κάντο όπως ο Αντώνης λοιπόν, ιδεοληπτικέ καταληψία. Ο Σαμαράς είχε διαρκή σκούπα - Ξένιο Δία, όχι για τις κάμερες, 18μηνη κράτηση σε κέντρο για τους λαθρομετανάστες μη πρόσφυγες, που λειτουργούσε αποτρεπτικά και αυστηρή στάση στην γραμμή των συνόρων. Εξέπεμπε το μήνυμα της αποτροπής. Γι’ αυτό με τις ίδιες γεωπολιτικές συνθήκες, με τον πόλεμο στην ίδια ένταση, το 2014αυτοί που απελάθηκαν ή αναχώρησαν οικειοθελώς, διότι ήξεραν πως δεν τους παίρνει, ήταν για πρώτη φορά περισσότεροι από όσους μπήκαν παράνομα. Με αυστηρή σθεναρή στάση ο Σαμαράς τους μείωνε. Ο Τσίπρας τους κάλεσε να κάνουν γιούργια. Κι ήρθαν ορδές και μόλις ανοίξει ο καιρός θα έρθουν κι άλλοι. Περιμένουν άλλα 2.000.000 νοματαίοι, τυχεράκια συριζαίε ψηφοφόρε των νησιών, της Αθήνας, της Πάτρας, του Πειραιά, των Διαβατών.
Φυσικά και χρειαζόμαστε κέντρα καταγραφής, καθώς και μέσα περίθαλψης των θυμάτων της Γενοκτονίας για την οποία είναι συνένοχος ο Ερντογάν, να ξεχωρίζουμε τους αληθινούς πρόσφυγες από τα πεσκέσια των ισλαμιστών και τους οικονομικούς λαθρομετανάστες.
Για τους μη πρόσφυγες λοιπόν έχουμε νησιά απομονωμένα με εγκαταστάσεις, που με λίγα μερεμέτια μπορούν να φιλοξενήσουν χιλιάδες από τους πακιστανούς, σομαλούς., μαροκινούς, μπαγκλαντές κι άλλους μουσαφιραίους, μέχρι να πάρουν πόδι για τις χώρες τους.
Παράλληλα όχι απλώς να καταγγείλουμε και ξεβρακώσουμε την Τουρκία. Να μην επιτρέψουμε ούτε βήμα στην ενταξιακή της πορεία, να επιδιώξουμε να της επιβληθούν κυρώσεις, να πηγαίνουμε παντού με την Μαύρη Βίβλο των τεκμηρίων για την δράση του κράτους συμμορία σε βάρος μας, σε βάρος της Ευρώπης. Υπάρχουν σύμμαχοι γι’ αυτό στις ΗΠΑ και την Ευρώπη.
Αλλιώς αυτοί οι τυχοδιώκτες ψευτοανθρωπιστές, ένοχοι για τα πνιγμένα παιδιά, χρήσιμοι ηλίθιοι του τουρκικού επεκτατισμού και του ισλαμοφασισμού, μαζί με την «πολιτική ορθότητα» θα καταστρέψουν την χώρα συθέμελα. Δεν άνοιξαν απλά την Κερκόπορτα. Γκρεμίζουν τα ίδια τα Μεγάλα Τείχη.

antinews.gr


Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: