Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

Έθνη που δεν διαθέτουν οξυμένα αντανακλαστικά αυτοπροστασίας και αυτοάμυνας, είναι καταδικασμένα...

Λύνει το προσφυγικό πρόβλημα η επίδειξη "αλληλεγγύης στους μετανάστες";

Πολύ ωραίες λοιπόν η ευσυγκινησία, η ευαισθησία και η ανθρωπιστική διάθεση, αλλά Έθνη που δεν διαθέτουν οξυμένα αντανακλαστικά αυτοπροστασίας και αυτοάμυνας, είναι καταδικασμένα στην αργή και αναπότρεπτη αρχικά αλλοίωση, που θα καταλήξει με το πέρασμα του χρόνου και στην οριστική τους εξαφάνιση.
Η συνεχής πλύση εγκεφάλου από τα αίφνης....υπερευαίσθητα (κι εξειδικευμένα στον πόνο των προσφύγων - μεταναστών αποκλειστικώς) ΜΜΕ σε αγαστή συνέργεια με τους εκτός τόπου και χρόνου ''μεγαλόψυχους'' Συριζαίους κυβερνώντες, τεχνηέντως ωθούν τους πτωχευμένους Έλληνες τους συνεχώς και πανταχόθεν βαλλόμενους, σε μία αφελή υπερεπίδειξη ευσπλαχνίας κατευθυνόμενη και εκμαιευόμενη, ανίκανη φυσικά να αντιμετωπίσει το τεράστιο πρόβλημα, ικανή όμως απόλυτα να το αποδεχτεί, να το υιοθετήσει και να το διαιωνίσει ως ακόμα μία τάχα ΕλληνοΤουρκική ''διαφορά'', αποτελώντας για τις ύαινες εταίρες, τη βολική λύση. Το χρεοκοπημένο προτεκτοράτο των ηλιθίων, γιατί να μη γίνει ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ των ....κουτο-υπερευαίσθητων πολιτών του, η αποθήκη και ο κυματοθραύστης των ακατάπαυστων μεταναστευτικών ροών για μερικά ξεροκόμματα οικονομικής ΄΄βοήθειας'' και αργότερα, ποιός ξέρει; Οι ειδικές οικονομικές ζώνες όπου θα ....επενδύσουν από …οίκτο οι μεγαλόκαρδοι Ευρωπαίοι ,προσφέροντας ‘’εργασία’’ στους εξαθλιωμένους ντόπιους και στους μετανάστες (με 100 € μηνιαίο μισθό), μπορεί να γίνει πραγματικότητα !! Τα νέα εργασιακά Νταχάου, από τα σχέδια, προχωρούν σιγά-σιγά στην υλοποίηση !!
Ήδη οι πρώτες φωνές τύπου ‘’Ο Ελληνικός λαός εν αντιθέσει με τους υπόλοιπους Ευρωπαϊκούς λαούς, αποδέχεται και αγκαλιάζει τους προσφυγομετανάστες, άρα είναι έτοιμος να αποδεχτεί τη μόνιμη εγκατάστασή τους στη χώρα’’, ακούγονται και κανείς δεν αντιλέγει…… Έτοιμοι ΌΛΟΙ να …εισπράξουν την οικονομική στήριξη, τα ενοίκια ενός χρόνου, τα λοιπά βοηθήματα που με το σταγονόμετρο θα …προσφερθούν.
Με άλλα λόγια, σκουπίζοντας τα δάκρυα και περιορίζοντας την τζάμπα ευσυγκινησία σας σπλαχνικοί συνΈλληνες, δείτε λίγο μακρύτερα από τη μύτη σας και λίγο πιο πέρα από εκεί που σας υποδεικνύουν οι κάθε είδους υποκινούμενοι συμφεροντολόγοι. Διαφορετικά, για τα δικά σας τα παιδιά κι εγγόνια, αν και θα αρμόζει πολύ σύντομα, κανένας δεν θα κλάψει. Να είσαστε σίγουροι γι αυτό ακατανόητα επιπόλαιοι και αμετανόητα κατευθυνόμενοι, άφρονες άνθρωποι.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
http://makpress.blogspot.com/2016/03/blog-post_866.html


Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: