Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

H ντροπή της Ελλάδας, της Ευρώπης και η ταφόπλακα της ψευτοαριστεράς

Κάθε ώρα και μέρα που περνά επιβεβαιώνεται ότι δεν υπάρχει ελληνικό κράτος, δεν υπάρχει ελληνική κυβέρνηση που θα μπορεί να πάρει αποφάσεις, που θα οργανώσει καταστάσεις, που θα μιλά επί ίσοις όροις με μεγάλες χώρες, πολλώ δε μάλλον με μικρές.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έχει διαλύσει τα πάντα και κανείς δεν μιλά. Εδώ αυτός ο... μαρξιστής της πλάκας, ο Μπαλτάς που έλεγε ότι η αριστεία είναι ρετσινιά, είδε την Ειδομένη που κατάντησε η ντροπή της Ευρώπης και είπε ότι είναι... τιμητικό για την Ελλάδα. Ακόμη και άλλο να ήθελε να πει είναι τόσο άσχετος με την κατάσταση της χώρας που άλλα λέει κι άλλα εννοεί. Γιατί δεν πάει μια βόλτα μαζί με το... δημιούργημά του τον Τσίπρα στα σύνορα να δει τι πραγματικά συμβαίνει; Γιατί δεν πάει να δει ότι υπάρχουν ελάχιστοι κρατικοί υπάλληλοι και το παιχνίδι το παίζουν οι ΜΚΟ και άνθρωποι που κανείς δεν ξέρει αν παίζουν βρόμικα παιχνίδια ή δεν βγάζουν λεφτά.

Η υπόθεση με το φυλλάδιο που μοίραζαν στους πρόσφυγες και τους προέτρεπαν να φύγουν από επικίνδυνες διαβάσεις και να περάσουν στα Σκόπια είναι ενδεικτική. Κανείς δεν ξέρει ποιος μοιράζει και τι, κανείς δεν γνωρίζει αν δρουν στην περιοχή προβοκάτορες που θα δημιουργήσουν ακόμη και πολεμικό κλίμα με την γειτονική χώρα. Και κανείς από την κυβέρνηση δεν μας λέει αν οι Σκοπιανοί βρήκαν θέμα για να ανοίξουν ξανά την υπόθεση της ονομασίας. Όλοι μιλάνε για «Μακεδονία» και η κυβέρνηση κοιμάται κανονικά. Μα καλά που είναι το υπουργείο Εξωτερικών; Ο Κοτζιάς που τα ξέρει όλα που είναι; Οι διπλωμάτες, οι σύμβουλοι, οι παρατρεχάμενοι να συμβουλεύσουν το παιδάκι που μας κυβερνά που βρίσκονται;

Στην Ειδομένη επικρατεί το χάος, αλλά αυτό είναι μόνον η αρχή. Όταν θα σφραγιστούν και επίσημα τα σύνορα τότε θα δούμε πράγματι δράματα. Αλλά η κυβέρνηση... απούσα. Πνίγονται στους χειμάρρους και στις λάσπες οι άνθρωποι και το κράτος απουσιάζει. Πήγε ο Μητσοτάκης στα σύνορα και δεν βρήκε κρατικό υπάλληλο να μιλήσει.

Και ο Τσίπρας τι κάνει; Διαπιστώσεις. «Δεν θα ξανανοίξει η βαλκανική οδός» λέει και νομίζει ότι έκανε σοβαρή ανάλυση. Είναι πράγματι εκτός τόπου και χρόνου.

Η Ειδομένη είναι η ντροπή της Ελλάδας, της Ευρώπης αλλά είναι και η ταφόπλακα της κυβέρνησης της ψευτοαριστεράς που δε φτάνει που άνοιξε τις πόρτες στους Τούρκους στο Αιγαίο τώρα έχει κάνει και τους Σκοπιανούς ισότιμους συνομιλητές. Ήττες η μία μετά την άλλη και το μόνο που θα μας μείνει είναι μερικές εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες.

Εύγε σε όλους όσοι ακόμη στηρίζουν τους ολετήρες της χώρας.
http://www.antinews.gr


Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: