Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

ΝΔ: Εκλογές τώρα - Είναι η χειρότερη κυβέρνηση που είχαμε ποτέ

«Φτηνή προπαγάνδα για αφελείς», χαρακτηρίζεται από τη ΝΔ η χθεσινή παρουσίαση των δυο νομοσχεδίων για τα φορολογικά και τα ασφαλιστικά θέματα.

Με την επανάληψη του αιτήματος για εκλογές απαντά η αξιωματική αντιπολίτευση στην κριτική της κυβέρνησης ότι επιδίδεται σε «κλεφτοπόλεμο εκ του ασφαλούς» και δεν παίρνει θέση σε σχέση με την αξιολόγηση του οικονομικού προγράμματος.

Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, χαρακτηρίζεται ως «φθηνή προπαγάνδα για αφελείς» η παρουσίαση των δύο νομοσχεδίων που έγινε την Τρίτη μετά την διακοπή των διαπραγματεύσεων με τους εκπροσώπους των εταίρων και δανειστών.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση που εκδόθηκε από τη ΝΔ έχει ως εξής:

«Η άτυπη ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου είναι ομολογία ότι η χθεσινή παρουσίαση των δυο νομοσχεδίων, είναι άλλο ένα μεγάλο ψέμα της Κυβέρνησης Τσίπρα.

Είναι φτηνή προπαγάνδα για αφελείς. Αφού οι ίδιοι παραδέχονται ότι τα νομοσχέδια "είναι ανοιχτά σε παρατηρήσεις και αλλαγές που θα προκύψουν τόσο από τη δημόσια διαβούλευση όσο και από τις περαιτέρω συζητήσεις από τους θεσμούς, έως την ολοκλήρωση της αξιολόγησης".

Σε ό,τι αφορά τα ερωτήματα προς τη Νέα Δημοκρατία, η απάντηση είναι ξεκάθαρη:

Εκλογές τώρα, για να απαλλαγεί η χώρα από τη χειρότερη Κυβέρνηση που είχε ποτέ ο τόπος».


Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: