Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

Πόλεμος μέχρις εσχάτων

Τα ψέματα για την κυβέρνηση τέλειωσαν, τέλειωσαν όμως και για τη Νέα Δημοκρατία. Η χαλαρή αντιπολίτευση, η σιωπηρή αποδοχή της κυριαρχίας του Τσίπρα, τα παιχνίδια συσχετισμών εντός της Συγγρού και η αγωνιώδης προσπάθεια ορισμένων να το παίξουν... κεντρώοι ενώ όλη η Ελλάδα διαλύεται, πρέπει να αποτελέσουν παρελθόν.

Η κυβέρνηση άνοιξε πόλεμο με την κοινωνία και η ΝΔ δεν μπορεί να κάνει τίποτε άλλο παρά μόνο ανένδοτο κατά της καταστροφικής παρέας του Τσίπρα. Αρχής γενομένης από τη μεγάλη απεργία που κήρυξαν οι έστω απαξιωμένοι συνδικαλιστικοί φορείς. Η ΝΔ πρέπει να κατέβει στους δρόμους, να στηρίξει την αντίδραση κατά της κυβέρνησης.

Και το κυριότερο μέσα στη Βουλή το διήμερο που έρχεται πρέπει να μην αφήσει σε χλωρό κλαρί τον Κατρούγκαλο, τον Τσακαλώτο και όλη την κυβέρνηση της καταστροφής. Πόλεμος μέχρις εσχάτων ακόμη κι αν δεν υπάρξει ανατροπή τώρα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν πρέπει να φοβάται να κυβερνήσει, ακόμη κι αν χρειαστεί να διαχειριστεί την καυτή πατάτα των μέτρων. Πρώτο μέλημα των στελεχών της ΝΔ, όλων των πραγματικών δεξιών και των πατριωτών που αγαπούν την Ελλάδα, είναι να διώξουν την επικίνδυνη κυβέρνηση. Κάθε μέρα που περνά η ζημιά μεγαλώνει. Κάθε στιγμή που η χώρα ανασαίνει τον «βρώμικο» αέρα της κυβέρνησης της Αριστεράς μολύνεται όλο και περισσότερο.

Γι' αυτό η βασική προσπάθεια αυτή την ώρα πρέπει να είναι ο απηνής διωγμός του Τσίπρα. Με τα κοινοβουλευτικά πραξικοπήματα που κάνει. Με την προσβολή των νεκρών της Μαρφίν που τη μέρα της επετείου της δολοφονίας τους καταθέτει ένα τέτοιο νομοσχέδιο. Και με την αποκάλυψη ότι αυτοί διέρρευσαν την συνομιλία Βελκουλέσκου – Τόμσεν (και σαφώς αυτοί την υπέκλεψαν) δεν υπάρχει πλέον άλλος δρόμος από την πτώση της κυβέρνησης με κάθε τρόπο.

Γι' αυτό στη ΝΔ πρέπει να αφήσουν τα κολπάκια και την «υπνωτισμένη» αντιπολίτευση και να βγουν μπροστά. Όλοι και οι... τουρίστες που εμφανίζονται μια φορά το μήνα στη Βουλή. Όλοι πρέπει να συνασπιστούν κατά του κοινού εχθρού.

Ο Κ. Μητσοτάκης έχει τώρα την ευκαιρία να αποδείξει ότι μπορεί να ηγηθεί της παράταξης και της χώρας. Πρέπει να καταδείξει στον ελληνικό λαό τη διαφορά της ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ, πρέπει να καταθέσει σοβαρές προτάσεις, πρέπει να φανερώσει το πρόγραμμα διακυβέρνησής του. Άλλωστε ποτέ δεν ξέρεις πότε θα κληθεί η ΝΔ να κυβερνήσει.

Ώρα για πραγματική αντιπολίτευση, λοιπόν, ώρα για ανένδοτο και όπου βγάλει.
antinews

Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: