Πέμπτη, 5 Μαΐου 2016

Ομολογία - σοκ: Η κυβέρνηση έδωσε στα wikileaks το διάλογο Τόμσεν-Βελκουλέσκου για να κάψει το ΔΝΤ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΩΝ ΑΝΕΛ

Ομολογία - βόμβα του Θανάση Παπαχριστόπουλου στη Βουλή για την πρόσφατη διαρροή των WiKi Leaks με τη στιχομυθία των εκπροσώπων του ΔΝΤ για τη Ελλάδα.
Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ τοποθετούμενος επί του νομοσχεδίου για το ασφαλιστικό παραδέχθηκε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι το όλο ζήτημα με την υποκλοπή κίνησε η ελληνική κυβέρνηση.
«Στη σελίδα 116 έχουμε ήδη δεσμευθεί γι’ αυτά που ζητάνε. Την ίδια στιγμή τα 3 σε ένα ΠΑΣΟΚ - ΠΟΤΑΜΙ – ΝΔ έχουνε μια λύσσα απίστευτη. Τι άλλο μπορούσε να κάνει η κυβέρνηση όταν έβγαλε στη φόρα το διάλογο Τόμσεν - Βαλκουλέσκου...Το παλεύει με νύχια και με δόντια το ΔΝΤ. Πώς θα το έκαιγε διαφορετικά», υπογράμμισε ο κ. Παπαχριστόπουλος, κατά την τοποθέτησή τους στις Επιτροπές Οικονομικών και Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής όπου συζητείται το ασφαλιστικό & φορολογικό νομοσχέδιο.
Οι αναφορές Παπαχριστόπουλου προκάλεσαν ένταση με τον Γιάννη Βρούτση από τη ΝΔ να μιλά για υπονόμευση της χώρας και να ζητά από την κυβέρνηση να διαψεύσει τον βουλευτή των ΑΝΕΛ. «Τα γεγονότα είναι γνωστά, μην θέλουμε να βγάλουμε λαγό, δεν βοηθάει τη χώρα", σχολίασε ο πρόεδρος της επιτροπής Μάκης Μπαλαούρας. Για "κυβέρνηση απατεώνων» έκανε λόγο ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.
Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης που ρωτήθηκε νωρίτερα, από τους δημοσιογράφους, δεν θέλησε να σχολιάσει τα λεγόμενα Παπαχριστόπουλου και περιορίστηκε να δηλώσει ότι αυτό που έχει σημασία είναι η επιβεβαίωση όσων δημοσιεύθηκαν. «Βγάζει μάτι ότι υπήρχε ένας σχεδιασμός που επιβεβαιώνεται από την πορεία των πραγμάτων», είπε.
imerisia.gr


Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK


Δεν υπάρχουν σχόλια: