Κυριακή 12 Ιουνίου 2016

Άδ. Γεωργίαδης: Η κοινωνία θέλει να απαλλαγεί από τον Αλ. Τσίπρα

Δείτε και την παρουσία του σήμερα το πρωί στο MEGA (12/06/2016)




Άδ. Γεωργίαδης: Η κοινωνία θέλει να απαλλαγεί από τον Αλ. Τσίπρα

Για πολιτική φθορά της κυβέρνησης κάνει λόγω ο Άδωνις Γεωργίαδης σε συνέντευξή του στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής, ενώ χαρακτήρισε τον Νίκο Φίλη ως τον χειρότερο υπουργό αυτής της Κυβέρνησης, που ήρθε να καταστρέψει ό,τι καλό έχει δημιουργηθεί.

Για τις δηλώσεις του υπουργού Παιδείας αναφορικά με τη συγκέντρωση της Τετάρτης ο κ. Γεωργίαδης τις χαρακτηρίζει δείγμα θράσους το ότι οι άνθρωποι που έχουν παγκόσμιο ρεκόρ στις διαδηλώσεις τολμούν να εκφράζουν τέτοιες απόψεις.

Ερωτηθείς για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης και την άποψη της κυβέρνησης πως θα επανέλθει η ανάπτυξη ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας απαντά χαρακτηριστικά «ξέρετε καμία οικονομία η οποία με τόσο μεγάλη φορολόγηση μπορεί να γυρίσει από την ύφεση στην ανάπτυξη;» και προσθέτει πως είναι αδύνατον με αυτά τα μέτρα να έρθει οικονομική ανάπτυξη στην Ελλάδα καθώς η ύφεση συνεχώς βαθαίνει και η φτώχεια συνεχώς μεγαλώνει.

Ο κ. Γεωργιάδης τόνισε πως οι ιδιωτικοποιήσεις οι οποίες γίνονται με 2,5 χρόνια καθυστέρησης λόγω των αντιδράσεων του ΣΥΡΙΖΑ έχουν καθυστερήσει την ανάπτυξη και έχουν στερήσει στην ελληνική οικονομία χιλιάδες θέσεις εργασία, ασφαλιστικές εισφορές και φόρους. Ο ίδιος δήλωσε πως η Νέα Δημοκρατία προτείνει εφαρμογή των φιλελεύθερων μεταρρυθμίσεων και επαναδιαπραγμάτευση με την τρόικα για μεγάλη μείωση των φόρων κρατικών δαπανών.

Για το αίτημα της Νέας Δημοκρατίας για εκλογές ο αντιπρόεδρος του κόμματος τόνισε το αίτημα για τις εκλογές γίνεται επίκαιρο διότι το ζητάει η κοινωνία πρωτίστως, όχι γιατί το ζητάει η Νέα Δημοκρατία. «Η κοινωνία θέλει να απαλλαγεί από τον κ. Τσίπρα και η Νέα Δημοκρατία έρχεται να εκφράσει αυτό το αίτημα», είπε.

Τέλος, αναφερόμενος στις offshore ο κ. Γεωργίαδης πως η πρώτη ρύθμιση έγινε για να μπορέσουν να ρυθμίσουν οι υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ τις όποιες εκκρεμότητες έχουν με τις offshore.

http://www.liberal.gr/arthro/56974/politiki/2016/ad-georgiadis-i-koinonia-thelei-na-apallagei-apo-ton-al-tsipra.html





Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: