Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016

Αποκαλύφθηκε η «Χρυσή… Αυγή» του ΣΥΡΙΖΑ

Επιτέλους αποκαλύφθηκαν, αν και για τους υποψιασμένους είναι γνωστή η φασιστική λογική των ανθρώπων της Αριστεράς. Με την «Χρυσή… Αυγή» του ΣΥΡΙΖΑ, το κομματικό φυλλάδιο που μόνο για να τυλίγεις ψάρια στην ψαραγορά κάνει (κι αυτό παίζεται), με τα "πληρωμένα πιστόλια" της Αριστεράς, με κάτι γηραλέους δημοσιογράφους που γράφουν παπαριές και χτυπάνε όσους δεν ανήκουν στον αριστερό εσμό που μας κυβερνά. Τουλάχιστον μπορείς να τους αναγνωρίσεις το θάρρος της γνώμης και την υπογραφή που βάζουν στους λίβελους που γράφουν, αν και μάλλον το κάνουν για να δείξουν στον μεγάλο Γκαίμπελς του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης ότι αυτοί είναι οι καλοί υπηρέτες του αφεντικού, Άλλωστε, βγαίνει χρήμα από αυτή την πρακτική…
Την επίθεση της «Χρυσής… Αυγής» του ΣΥΡΙΖΑ στον Ολυμπιονίκη Πύρρο Δήμα την γνωρίζουμε όλοι. Επιτέθηκαν σε έναν άνθρωπο που προσέφερε μεγάλες συγκινήσεις στην Ελλάδα και σίγουρα ο καταγόμενος από τη Βόρεια Ήπειρο Πύρρος έχει κάνει περισσότερα για την πατρίδα απ’ ότι όλοι οι τεμπελχανάδες του ΣΥΡΙΖΑ που κάθονται στα καφενεία και φραπεδιάζουν από το πρωί ως το βράδυ σκεπτόμενοι ποιο κατάστημα θα κάψουν με μολότοφ.
Οι τεμπέληδες της εύφορης κοιλάδας της Αριστεράς την έπεσαν στον Πύρρο Δήμα και νομίσαμε ότι το έκαναν γιατί η Άρση Βαρών δεν ήταν και τόσο… καθαρή όλα αυτά τα χρόνια. Ίσως του την έπεσαν γιατί πίστευαν ότι τα μετάλλια δεν είναι καθαρά, ότι ο Πύρρος δεν είναι καλός αθλητής ή εν πάση περιπτώσει δεν τον χώνευαν και γι’ αυτό είπαν να τον αποδομήσουν.
Όχι, τίποτε απ’ όλα αυτά δεν ισχύει. Η Αυγή του την έπεσε γιατί ο Δήμας επέλεξε να γίνει βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και για το λόγο αυτό να συνεργαστεί με τον Σαμαρά και τον Βενιζέλο.
Το παραδέχεται ένα από τα «πληρωμένα πιστόλια» της εφημερίδας, ο Θανάσης Καρτερός, που
«λάμπει» για τις υπηρεσίες που προσφέρει στο καθεστώς. Ποιον άλλον θα έβαζαν να γράψει αν όχι ένα σημαντικό στέλεχος του ΚΚΕ που έχει μάθει καλά από γκαιμπελισμούς στα χρόνια που υπηρέτησε το υπέρτατο κόμμα.
Γράφει λοιπόν για τον Πύρρο Δήμα μεταξύ άλλων: «Δικαίωμά του αλλά ο Πύρρος μετά την μπάρα διάλεξε την αμπάρα. Ακόμα και αν υποθέσει κανείς ότι δεν είδε και δεν άκουσε τίποτε για το αποδεδειγμένο πάρτι των αναβολικών που έβαλε αμπάρα στην άρση βαρών, το όνομά του ο ίδιος το έβγαλε στο παζάρι. Πάνω στον πάγκο του Βενιζέλου και του Σαμαρά. Ο ίδιος το πρόσφερε σε όλους τους νόμους και τα μέτρα της αμπάρας. Ο ίδιος, αιωνίως αμίλητος, μόνο σήκωνε το χέρι για να ψηφίσει όλα εκείνα που ακόμα πληρώνουν οι έγκλειστοι της αμπάρας. Αυτή είναι η αλήθεια.
Αφού όμως αποφάσισε να εμπλακεί σε συγκεκριμένο είδος πολιτικής, να στρατευθεί στην παρακμή του ΠΑΣΟΚ, να θέσει το όνομά του στη διάθεση των αυτουργών της αμπάρας, εύλογο είναι ότι θα γίνει και στόχος κριτικής. Ενίοτε και πολεμικής. Η αλήθεια, δυστυχώς γι' αυτόν, αλλά και για εμάς, δεν κρύβεται πίσω από κανένα μετάλλιο και πίσω από κανένα εξώδικο. Το όνομα της άρσης βαρών το κατεδάφισαν μόνοι τους. Το όνομα του Πύρρου ένα όνομα που όλοι αγαπήσαμε, το κατεδαφίζει συστηματικά ο ίδιος. Τα υπόλοιπα δεν είναι της μπάρας, αλλά της αμπάρας…»
Να ’χαν οι καρδιές αμπάρες με λίγα λόγια για τον Καρτερό. Διότι όποιος υπηρετεί άλλο κόμμα από τον ΣΥΡΙΖΑ, όποιος επιλέγει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στη ΝΔ ή στο ΠΑΣΟΚ ή όπου αλλού, βγάζει το όνομά του στο παζάρι. Σιγά μην έκανε τον κόπο ο κάθε καημένος... Καρτερός να σκεφτεί τι έχει προσφέρει αυτός στην πατρίδα και τι κάθε ολυμπιονίκης.
Σιγά μην σκεφτόταν ότι στο παζάρι του ΣΥΡΙΖΑ μπήκε το όνομα της Σοφίας Σακοράφα. Γιατί στο απυρόβλητο η πρώην ευρωβουλευτής και κορυφαίο στέλεχος στα χρόνια της… επανάστασης του Τσίπρα και του Βαρουφάκη; Τότε που η Σακοράφα αγκαλιάζονταν με τον Αλέξη και τη Ζωή και τον Λαφαζάνη και όλους τους επαναστάτες της δεκάρας κι έκαναν πορείες κατά της κυβέρνησης, που ήταν ο Καρτερός και η Αυγή; Προφανώς αν ο Δήμας επέλεγε να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν απλά ένας άξιος βουλευτής, ένας μεγάλος Ολυμπιονίκης, ένας αγωνιστής της ζωής που ήρθε από την Αλβανία κι από την χαμένη πατρίδα και έδωσε τα πάντα για τη νέα του πατρίδα.
Όμως, ο Πύρρος Δήμας, καλώς ή κακώς επέλεξε ένα συγκεκριμένο κόμμα που μάλλον δεν άρεσε στους Γκαιμπελίσκους. Ποιος έχει σειρά άραγε; Ο Ζαγοράκης της Νέας Δημοκρατίας; Ή να πιάσουμε στη συνέχεια και τους ηθοποιούς, τους τραγουδιστές και όποιους άλλους αποφάσισαν να στηρίξουν τον Σαμαρά ή τον Βενιζέλο ή τη Φώφη κι όχι τον Αλέξη;
Απ’ ότι θυμόμαστε ο Κώστας Γκουσγκούνης είχε δηλώσει ότι στηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ…
Όλα αυτά είναι γελοιότητες που επιβεβαιώνουν την άποψη ότι στην Αριστερά έχουν μαζευτεί ένα τσούρμο αργόσχολοι και μέτριοι οι οποίοι βρίζουν και στοχοποιούν όποιον ξεχωρίζει ή όποιον φτύνει το αριστερό μαντρί. Πήγες με τον Σαμαρά; Την πάτησες. Οι Καρτεροί αυτού του τόπου και οι φασιστικές Αυγές θα σε τσακίσουν. Γιατί ένα είναι σίγουρο. Ο κάθε Πύρρος μπορεί να σηκώνει τόνους αλλά η λάσπη είναι ασήκωτη. Και στον ΣΥΡΙΖΑ θα ρίξουν πολύ λάσπη και θα πουλήσουν πολύ ακριβά το τομάρι τους.
antinews




Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: