Τρίτη, 2 Αυγούστου 2016

Αποθέωση ανωμαλίας, κήρυγμα μίσους του ISIS κατά χριστιανών

Τον χριστιανισμό βάζει στο στόχαστρο το αυτοαποκαλούμενο ως «ισλαμικό κράτος» (ISIS/Daesh), απειλώντας με επανάληψη όσων έγινα στη Γαλλία με τον αποκεφαλισμό του γηραιού ιερέα και ενδεχομένως με άλλου τύπου επιθέσεις. Στόχος επίσης και οι Εβραίοι! Τι έκπληξη!
«Προσευχηθείτε να πέσει η κατάρα του Αλλάχ πάνω στους ψεύτες» αναφέρει το ανατριχιαστικό δημοσίευμα, «έχετε δύο επιλογές… Είτε να ρισκάρετε το θάνατο σε έναν μάταιο πόλεμο εναντίον του Ισλαμικού Κράτους είτε να ασπαστείτε το Ισλάμ και να μπείτε στους κήπους του παραδείσου».
Το 15ο τεύχος του περιοδικού Dabiq περιέχει σοκαριστικές εικόνες της βίαιης δράσης των τζιχαντιστών στο Ιράκ και τη Συρία και περνάει στην προοπτική αντιπαράθεσης με άλλες θρησκείες, απαριθμώντας τους λόγους για τους οποίους οι τζιχαντιστές μισούν τους Χριστιανούς, ορθόδοξους και καθολικούς!
1. Σας μισούμε, πρώτα και περισσότερο απ’ όλα γιατί είστε άπιστοι. Αρνείστε τη μοναδικότητα του Αλλάχ – είτε συνειδητοποιείτε, είτε όχι.
2. Σας μισούμε γιατί οι κοσμικές, φιλελεύθερες κοινωνίες σας αφήνουν ελεύθερα όσα ο Αλλάχ έχει απαγορεύσει, ενώ απαγορεύσουν πολλά από εκείνα που επιτρέπει, κάτι που δεν σας ενδιαφέρει γιατί έχετε διαχωρίσει κράτος και θρησκεία.
3. Στην περίπτωση των περιθωριακών άθεων, εσάς σας μισούμε και σας πολεμάμε γιατί δεν πιστεύετε στην ύπαρξη του Δημιουργού και Κυρίου σας.
4. Σας μισούμε για τα εγκλήματά σας κατά του Ισλάμ και σας κηρύσσουμε τον πόλεμο για να σας τιμωρήσουμε για τις παραβάσεις σας ενάντια στη θρησκεία μας.
5.
Σας μισούμε για τα εγκλήματά σας κατά των Μουσουλμάνων. Για τα drones και τα μαχητικά σας, που βομβαρδίζουν, σκοτώνουν και ακρωτηριάζουν τους ανθρώπους μας σε όλο τον κόσμο, και οι αχυράνθρωποί σας στη γη των μουσουλμάνων, τους καταπιέζουν, τους βασανίζουν και κηρύσσουν τον πόλεμο εναντίον μας.
6. Σας μισούμε γιατί εισβάλλετε στις χώρες μας και σας πολεμάμε για να διώξουμε από αυτές.


Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: