Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

ΝΔ: Ο Δραγασάκης ανέδειξε άλλο ένα ψέμα του Τσίπρα για το χρέος

Εθνικό στόχο χαρακτηρίζει η αξιωματική αντιπολίτευση τη βιωσιμότητα του χρέους - Για διαστρέβλωση μιλά η αντιπροεδρία της κυβέρνησης

«Για τη Νέα Δημοκρατία η βιωσιμότητα του χρέους, μετά τα εγκληματικά λάθη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, είναι ένας εθνικός στόχος. Εθνικός στόχος που αυτή η κυβέρνηση δεν μπορεί να υπηρετήσει, καθώς δεν διαθέτει την αξιοπιστία που απαιτεί μια τέτοια διαπραγμάτευση» τονίζει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της ΝΔ σχετικά με τις δηλώσεις του κ. Γ. Δραγασάκη για το χρέος.

Στην ανακοίνωσή της η ΝΔ υπενθυμίζει πως την περασμένη Κυριακή ο κ. Τσίπρας, απαντώντας σε ερώτηση για τη ρύθμιση του χρέους, υποστήριζε ότι «είμαστε πιο κοντά από ποτέ» και πρόσθετε ότι «δεν μπορεί να περιμένει άλλο μια χώρα, που έχει κάνει τόσο σκληρή προσαρμογή».

Σήμερα όμως, επισημαίνει η αξιωματική αντιπολίτευση, ο κ. Δραγασάκης, μιλώντας σε επιτροπή της Βουλής, υποστήριξε ότι «ακόμα και να έχουμε πολύ ευνοϊκά πράγματα, μιλάμε για μια εξ ορισμού διαδικασία, που πάει πέρα από το 2018» προσθέτοντας πως "παράλληλα οι διαδικασίες μπορεί να είναι μακροχρόνιες, δηλαδή, δεν είναι βέβαιο ότι θα τελειώσει γρήγορα το θέμα του χρέους".
«Ο κ. Δραγασάκης ανέδειξε άλλο ένα από τα ψέματα του κ. Τσίπρα», τονίζει η ΝΔ χαρακτηρίζοντας τη βιωσιμότητα του χρέους ως έναν εθνικό στόχο.


Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: