Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

Ποια Κεντροαριστερά; Μόνο με τον Μητσοτάκη θα μπορούσε να γίνει συνεργασία, λέει ο Φωτήλας

«Το πραγματικό δίλημμα για την διακυβέρνηση της χώρας είναι Τσίπρας ή Μητσοτάκης» δήλωσε στον Αθήνα 9.84 και τον Άρη Τόλιο ο βουλευτής του Ποταμιού, Ιάσων Φωτήλας.
Ο ίδιος μάλιστα εξέφρασε την επιθυμία να μετατοπιστεί η συζήτηση περί πολιτικών συνεργασιών από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη προς τη Νέα Δημοκρατία.

Όπως συμπλήρωσε, η συζήτηση για την ένωση των πολιτικών δυνάμεων του κέντρου «δεν είναι τωρινή» κι ότι ο διάλογος αυτός θα έπρεπε να γίνεται με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Η πραγματικότητα είναι ότι όλοι πρέπει να λάβουμε θέση όντας πολιτικά ρεαλιστές. Αυτή η χώρα πρέπει να κυβερνηθεί άμεσα. Καλή είναι η κουβέντα για το κέντρο αλλά δεν είναι τωρινή είναι 5 χρόνια.

Υπό αυτή την έννοια λοιπόν πιστεύω ότι οφείλουμε ένα διάλογο με εκεί που βλέπουμε ότι υπάρχει η δυνατότητα κι εγώ βλέπω ότι από το πολιτικό τοπίο που υπάρχει κι από αυτούς που θα μπορούσαν να κυβερνήσουν αύριο μόνο με έναν θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε πολιτικό διάλογο ο οποίος θα μπορούσε να καταλήξει σε μια συνεργασία και αυτός είναι ο Μητσοτάκης. Το ερώτημα που παραμένει στο τέλος της μέρας είναι Μητσοτάκης ή Τσίπρας» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Φωτήλας.
http://thecaller.gr/politiki/115539poia/


Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: