Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016

«Ώρα ΔΕΘ» για Μητσοτάκη- LIVE




Tην πρώτη του ομιλία στην 81η ΔΕΘ ως αρχηγός της ΝΔ πραγματοποιεί σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, εκφωνώντας λόγο προς τους παραγωγικούς φορείς.
Ο κ. Μητσοτάκης αναμένεται να παρουσιάσει στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης» έναν «οδικό χάρτη» που όπως λένε στο επιτελείο του, μπορεί να αποτελέσει το εναρκτήριο λάκτισμα για την έξοδο της χώρας από την κρίση. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως πρόκειται για ένα πλήρως κοστολογημένο πρόγραμμα και στόχους που είναι μετρήσιμοι και βασίζονται σε αληθινά στοιχεία, κάνοντας έτσι την αντιδιαστολή με τον Πρωθυπουργό και τις υποσχέσεις που έδωσε κατά το παρελθόν από το βήμα της ΔΕΘ και δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει.
Αυτός είναι και ο λόγος που το κεντρικό σύνθημα της ΝΔ είναι «συμφωνία αλήθειας» με τους πολίτες, δίνοντας έμφαση σε στόχους οι οποίοι μπορούν να εφαρμοστούν και να δώσουν ανάσα στην ελληνική οικονομία που βρίσκεται σε ύφεση για έβδομη συνεχόμενη χρονιά.
Σύσσωμη η ΝΔ
Το «παρών» στην ομιλία του κ. Μητσοτάκη θα δώσουν δύο πρώην πρωθυπουργοί, ο Κώστας Καραμανλής και ο Αντώνης Σαμαράς στέλνοντας μήνυμα ενότητας της κεντροδεξιάς.
Ο κ. Μητσοτάκης σήμερα, κατά την δεύτερη μέρα της τριήμερης επίσκεψης του στη Θεσσαλονίκη συναντήθηκε με τους πρυτάνεις των ΑΕΙ και τον πρόεδρο του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, ενώ περιόδευσε και σε κεντρικά της 81ης ΔΕΘ.
Η τριήμερη επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη για την 81η ΔΕΘ θα ολοκληρωθεί αύριο με τη συνέντευξη Τύπου, στη 1μ.μ.





Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: