Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2016

«Ξετίναξε» τον Τσίπρα ο Αλαβάνος! «Χειρότερη και από Χούντα η κυβέρνηση- Κανείς δεν τόλμησε να τα κάνει αυτά»

Στην εκπομπή “Αταίριαστοι” του ΣΚΑΪ με τους Γ. Ντσούνο και Χ. Κούτρα βρέθηκε ο επικεφαλής του Σχεδίου Β’ και πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκος Αλαβάνος εξαπολύοντας “βόμβες” κατά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και του Αλέξη Τσίπρα.

«Κανείς δεν τόλμησε να κάνει αυτά που κάνει τώρα ο Τσίπρας, ούτε στη Χούντα, ούτε οι δωσίλογοι στους Γερμανούς», είπε ο ίδιος, όταν ρωτήθηκε για τις ακραίες δηλώσεις του κατά της κυβέρνησης και συνέχισε: «Δεν έχει ξαναγίνει πιο ακραία παραχώρηση κυβέρνησης σε δανειστές, ακόμη και όταν ήμασταν και πάλι υπό διεθνή οικονομικό έλεγχο».

«Να λέμε την αλήθεια, να μη φοβόμαστε να κάνουμε μια σύγκριση», είπε και συνέχισε πετώντας τη «ρουκέτα»: «Αυτή η κυβέρνηση είναι χειρότερη και από Χούντα».

Σχετικά με το ότι έχουν προσχωρήσει στελέχη του ΠΑΣΟΚ στον ΣΥΡΙΖΑ, είπε πως «δεν είναι ούτε ΠΑΣΟΚ αυτό που είναι τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ μπορεί να εγκατέλειψε τη ριζοσπαστική κοινωνική του πολιτική αλλά είχε κάποιο όριο…».

Μάλιστα, διερωτήθηκε: «Απορώ γιατί γίνονται συζητήσεις για το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ και ανασχηματισμός να γίνει, θα αλλάξει τίποτα;;;».

«Αν υπάρχει κάποιος που έχει συνείδηση από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, να παραιτηθεί, να σκύψει το κεφάλι, να ζητήσει συγγνώμη και να πάει σπίτι του, κλείνοντας παράθυρα και πόρτες», επισήμανε με νόημα.
thecaller.gr

Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: