Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016

Το ΣτΕ έγραψε ιστορία!


...Κι έτσι το ΣτΕ έγραψε ιστορία αποδεικνύοντας ότι υπάρχουν παντελονάτοι δικαστές και γυναίκες με δέκα τόνους κοχόνες. Που δεν υποκύπτουν, δεν εκβιάζονται και δεν δωροδοκούνται από τα παιδάκια της δραχμής και της διαπλοκής. Τελικά απέδειξαν ότι υπάρχουν δικαστές και στην Αθήνα και τολμούν να τα βάλουν με ένα ολόκληρο σύστημα που έχει απλώσει παντού τα πλοκάμια του.
Η απόφαση είναι μια δεινή στρατηγική και επικοινωνιακή ήττα της κυβέρνησης. Πρόκειται για το πρώτο ηχηρό χαστούκι στα μούτρα του πρωθυπουργού, αλλά κυρίως του τζάμπα μάγκα Νίκου Παππά ο οποίος συνεχίζει να είναι επιθετικός και αλαζόνας. Κάποιος θα πρέπει να του πει ότι οι μέρες της αφθονίας του είναι μετρημένες.
Αν είχε φιλότιμο ο κ. Παππάς θα είχε παραιτηθεί, αλλά που χάθηκε το φιλότιμο για να το βρει αυτός. Πρόκειται για προσωπική του ήττα η οποία θα έπρεπε να τον έχει στείλει σπίτι του. Δύο χρόνια υπουργός και δεν είχε να ασχοληθεί με τίποτε άλλο παρά μόνο με τις τηλεοπτικές άδειες. Ο αυταρχικός τρόπος που επέλεξε να πολιτευτεί, η προσπάθεια δημιουργίας νέας διαπλοκής, η πέραν πάσης αμφιβολίας αντισυνταγματική νομοθετική πρωτοβουλία του και η επιμονή του σ’ αυτήν παρ’ ότι του το έλεγαν όλοι, προκάλεσε μείζονα κρίση στην κυβέρνηση. Πολλοί βουλευτές που τολμούν πνέουν μένεα κατά του Παππά και των οσφυοκαμπτών που τον ακολουθούν, δηλαδή Κρέτσο, Γεροβασίλη και μιας ομάδας σκληροπυρηνικών βουλευτών και πληρωμένων troll που παίζουν μόνο τον πολυαγαπημένο τους Παππά.
Ο κ. Τσίπρας αν ήταν πραγματικός ηγέτης θα τον είχε πετάξει με τις κλωτσιές από την κυβέρνηση. Αν δεν ήθελε και ο ίδιος ο πρωθυπουργός να καταλήξει έτσι η υπόθεση τότε εγκλωβίστηκε στις υποσχέσεις που του είχε δώσει ο υπουργός και φίλος του. Η κυβέρνηση υφίσταται μια ήττα μοναδική στα χρονικά που ουσιαστικά αποτελεί το πρώτο ξήλωμα στο πουλόβερ της αριστεράς.
Η πρωτοφανής επίθεση κατά των δικαστών από τη Γεροβασίλη, η οποία στην Άρτα δεν έμαθε να σέβεται θεσμούς. Η αντεπίθεση που σάλπισε ο Παππάς από την ΕΡΤ λέγοντας ότι δεν πρόκειται να αποσταθεροποιηθεί η κυβέρνηση, η προαναγγελία νομοθετικής πρωτοβουλίας και γενικότερα το επιθετικό παιχνίδι που παίζει η κυβέρνηση είναι δείγματα εκνευρισμού.
Και ταυτόχρονα πανικού για την επόμενη ημέρα. Ξέμειναν από Καλογρίτσα, τώρα θα ξεμείνουν και από Μαρινάκη, πώς θα το αντέξουν;
Επιτέλους, η κυριαρχία των Τσίπρα – Παππά αμφισβητείται ξεκάθαρα. Από εδώ και στο εξής αναμένονται ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις, αρχής γενομένης από τον ανασχηματισμό που θα γίνει μάλλον το Σαββατοκύριακο για να αλλάξει το κλίμα. Όμως οι πρόωρες εκλογές είναι μονόδρομος. Η Χούντα της αριστεράς όσο κι αν υβρίζει, επιτίθεται, εκβιάζει ή προκαλεί, πνέει τα λοίσθια. Κάποια στιγμή θα ξεφορτωθούμε τους Παππάδες και τα παπατζιλίκια τους και θα είναι μια κακή ανάμνηση. Ή μήπως θα έχουν κάνει τεράστια ζημιά που θα τους πληρώνουμε για χρόνια;
antinews.grΜοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: