Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

Μόνο με επανάσταση θα πέσει!

Σε μια πρωτοφανή επίθεση κατά της Δικαιοσύνης, στη γραμμή Γεροβασίλη – Παππά, έχουν επιδοθεί από χθες το βράδυ τα Συριζαίϊκα πληρωμένα πιστόλια της δημοσιογραφίας ή καφρίλας της Αριστεράς. Δεν τους άρεσε η απόφαση και φυσικά δεν την σέβονται σε καμιά περίπτωση αν δει κανείς άλλωστε την πρωτοφανή επίθεση των δύο υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ κατά του ΣτΕ. Το τι λέει ο Λαζόπουλος ουδόλως έχει σημασία, ποιος ασχολείται με έναν γελωτοποιό; Το χειρότερο είναι αυτή η αριστερή φάρα των δημοσιογράφων και των μέσων ενημέρωσης γενικότερα που έφαγαν μεγάλη ήττα μετά από τη χθεσινή ιστορική απόφαση.

Χωρίς να μπαίνουν στην ουσία της απόφασης, ότι δηλαδή ο νόμος Παππά ήταν καταφανώς αντισυνταγματικός και θα ήταν δικαστική εκτροπή μια διαφορετική απόφαση, μιλούν ουσιαστικά για «απόφαση με πολιτικά κίνητρα». Το ένα πληρωμένο… στυλό του ΣΥΡΙΖΑ ρίχνει τσιτάτα από τον Μαρξ και το Κομμουνιστικό μανιφέστο: «Το δίκαιό σας είναι η θέληση της τάξης σας που αναγορεύτηκε σε νόμο», γράφει και στη συνέχεια λέει και το εξής: «Αυτό όμως συμβαίνει όταν οι δικαστές νιώθουν ότι έχουν να κάνουν με ισχυρή κυβέρνηση που δεν απειλείται και έχει μπροστά της μεγάλη περίοδο ζωής.

Αν πεισθούν για διάφορους λόγους ότι κλονίζεται και ότι μπορεί να πέσει από στιγμή σε στιγμή θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να επιταχύνουν την πτώση της ώστε να δώσουν διαπιστευτήρια νομιμοφροσύνης σ' αυτούς που θα την διαδεχθούν. Φαίνεται ότι η πλειονότητα των δικαστών του ΣτΕ πιστεύει ότι η κυβέρνηση μετράει μέρες».

Ένας άλλος πληρωμένος από την αριστερά συνταξιούχος γράφει:
«Με τα διαπλεκόμενα σκυλιά να γαβγίζουν ένα γύρω, αλλά με το καραβάνι, κουτσά – στραβά, να προχωρά. Και με μόνο τρείς ψήφους του ΣτΕ να φράζουν το μονόδρομο προς την αλλαγή του ραδιοτηλεοπτικού τοπίου της χώρας…

Ο άλλος, ο πιο αστείος της υπόθεσης αλλά άκρως επικίνδυνος μιλά για κράτος δικαστών και για αΣΤΕρια της πολιτικής, προφανώς θέλοντας να μας πει ότι η απόφαση είναι άκρως πολιτική κι όχι με βάση το Σύνταγμα. Έχασε και αυτός την καραβάνα φαίνεται και πονάει.

Ο αριθμός των «πονεμένων» παπατζήδων είναι αρκετός. Φρόντισε ο Παππάς να τους εκπαιδεύσει καιρό τώρα πως θα στηρίζουν το σύστημα και πώς θα κρατήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία. Δημοσιογράφοι της φάπας και αναλυτές για ένα πενηνταράκι που θα τους ρίξει η κυρά Όλγα πνέουν μένεα κατά των δικαστών, αλλά δεν υπεισέρχονται στην ουσία της υπόθεσης:

Έπρεπε ή όχι το ΕΣΡ να κάνει τον διαγωνισμό κι όχι ο κάθε παπατζής; Αυτό έκριναν οι δικαστές και γι’ αυτό ψήφισαν την κατεδάφιση του νόμου.

Πρέπει να έχουμε δικαστήρια που θα αποφασίζουν ή να κάνουν κουμάντο μόνον οι υπουργοί και οι βουλευτές; Αν δηλαδή λογοκρίνουμε τις δικαστικές αποφάσεις που δεν μας αρέσουν τότε τι πρέπει να κάνει ο απλός πολίτης που λιώνει κάθε μέρα στην Ευελπίδων αναζητώντας το δίκιο του;

Άραγε όλα αυτά τα πληρωμένα παιδάκια της δημοσιοκαφρίλας τι θα πουν αν κριθεί π.χ. συνταγματικό το μνημόνιο της αριστεράς που με κωλοτούμπα απίστευτης τεχνικής ψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ; Θα πουν ότι λόγοι δημοσίου συμφέροντος οδήγησαν τους δικαστές σε τέτοια απόφαση; Δυστυχώς γι’ αυτούς και ευτυχώς για όλους μας a la cart Δικαιοσύνη δεν μπορεί να υπάρξει.

Μιλούν όλοι για επιστροφή στην ανομία και στη διαπλοκή. Μπορεί να έχουν δίκιο και οι πρώην καναλάρχες να είναι όντως διαπλεκόμενοι. Αλλά γιατί μιλάνε όλοι αυτοί; Για το νέο τοπίο που θα έφερνε ο Παππάς με Μαρινάκη, Σαββίδη και με δύο από τους παλιούς διαπλεκόμενους καναλάρχες; Για ποια καθαρότητα του τοπίου μιλάμε άραγε;

Χάνονται, λένε 250 εκατ. ευρώ, κλαίνε τα παιδάκια στους παιδικούς και οι γριούλες που θα χάσουν το επίδομα. Βρε δεν ντρέπεστε άθλιοι υποκριτές; Που ήσασταν όταν ο Τσίπρας κατεδάφιζε τους μισθούς και τις συντάξεις; Που χαθήκατε βλέποντας τα γεροντάκια να μην παίρνουν ευρώ από τα ΑΤΜ; Και γιατί σας έπιασε πόνος για τα παιδάκια που δεν θα πάνε σε παιδικούς σταθμούς; Τα δικά σας μια χαρά θα πάνε στους ιδιωτικούς που πληρώνετε αλλά δεν το λέτε. Ρωτήστε τον αρχηγό σας και πρωθυπουργό μας…

Έχουμε πόλεμο λέει ο Πολάκης αλλά η Αριστερά ξέρει να πολεμάει μας απειλεί. Τελικά από μικρό κι από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια. Ναι, έχουμε πόλεμο που δεν τέλειωσε ποτέ, ούτε στον Εμφύλιο. Οι κάφροι έχουν έρθει να καταλύσουν κάθε έννοια δημοκρατίας, κράτους δικαίου και ομαλότητας της χώρας. Η στάση τους μετά τον κόλαφο από το ΣτΕ δείχνει ότι πράγματι αυτοί είναι ετοιμοπόλεμοι και δεν θα διστάσουν να πουλήσουν ακριβά το τομάρι τους. Η άλλη πλευρά είναι έτοιμη να πολεμήσει τους ανθρώπους που έχουν ακόμη ως ινδάλματά τους τον Μαδούρο, τον Κιμ και κάτι ανόητους άπλυτους αριστερούς ανά την Ευρώπη;

Σε δηλώσεις του ο Κυριάκος κάλεσε τους πολίτες σε δημοκρατική εγρήγορση και επανέλαβε το αίτημα του κόμματος για άμεση προσφυγή στις κάλπες.

Δυστυχώς δεν αρκεί αυτή η προσέγγιση για να διώξεις τον Τσίπρα και τους μαυροσκούφηδες του Μαξίμου, που είναι έτοιμοι να ποτίσουν με αίμα για μια ακόμη φορά την πατρίδα για να διατηρήσουν την εξουσία.

Μόνο με επανάσταση θα πέσει ο αυταπατημένος απόγονος των ηττημένων κομμουνιστών, που κάνουν τα πάντα για την καρέκλα επειδή τους καταδυναστεύει το σύνδρομο της Βάρκιζας. Η άρνηση δηλαδή παράδοσης της εξουσίας για δεύτερη φορά. Και θα το πάνε μέχρι τέλους. Μην αυταπατάστε. Αυτοί είναι οι αριστεροί και θα κάνουν τα πάντα για να εδραιώσουν το καθεστώς τους.

Η δεξιά πρέπει να κηρύξει για ακόμα μία φορά επανάσταση κατά της κόκκινης απειλής και να την στείλει και πάλι στα μαύρα κατάστιχα της ιστορίας.

Μπορεί ο Κυριακός να ηγηθεί μιας αστικής επανάστασης για να φύγουν οι καθεστωτικοί ολετήρες;

Οψόμεθα...
antinews.gr



Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: