Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου 2016

N. Μαδούρο: Δεν έχει δημοψήφισμα και εκλογές μέχρι να σταθεροποιηθεί η οικονομία!

Ο Πρόεδρος της Βενεζουέλας Nicolás Maduro στην εβδομαδιαία του εκπομπή «Contacto Con Maduro» στην κρατική τηλεόραση δήλωσε κατηγορηματικά ότι δεν υπάρχει περίπτωση να διενεργηθεί το δημοψήφισμα ανάκλησης αλλά ούτε και εκλογές μέχρι να σταθεροποιηθεί η οικονομία της χώρας!
«Η προτεραιότητα της χώρας δεν είναι οι εκλογές αλλά η οικονομία και η αποκατάσταση της παραγωγής. Ρωτώ. Ποια είναι η προτεραιότητα της χώρας; Να εκπληρώσουμε τις επιθυμίες, τις ιδιοτροπίες της ολιγαρχίας ή να διορθώσουμε την οικονομία; Πρέπει να είμαστε ξεκάθαροι» δήλωσε ο Πρόεδρος Maduro στην τηλεοπτική του εκπομπή απορρίπτοντας έτσι, με δύο φράσεις, βασικά δικαιώματα του λαού του που πηγάζουν κατευθείαν από το Σύνταγμα!
«Ο Maduro είναι και θα είναι εδώ. Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει το δημοψήφισμα ανάκλησης γιατί δεν είναι ο Maduro σαν πρόσωπο αλλά ένας λαός και τα υψηλά ιδανικά της επανάστασης. Στην αντιπολίτευση δεν πρέπει να ονειρεύονται να γίνουν κυβέρνηση. Δεν έχουν ούτε ιδέες ούτε πρόγραμμα. Είμαστε η μόνη κυβέρνηση που η χώρα θα έχει για 100 χρόνια η και περισσότερο. Είμαστε η κυβέρνηση του λαού, η κυβέρνηση της Μπολιβαριανής Επανάστασης, η κυβέρνηση του Τσάβες, η κυβέρνηση που αγωνίζεται» συμπλήρωσε καταχειροκροτούμενος από τους παρευρισκόμενους στο στούντιο υποστηρικτές του.

Υπενθυμίζεται ότι τον Δεκέμβριο του 2016, σύμφωνα με το Σύνταγμα της χώρας, πρέπει να διεξαχθούν εκλογές για την ανάδειξη νέων Δημάρχων και νέων Κυβερνητών αλλά όπως έχουν δηλώσει κύκλοι της κυβέρνησης της Βενεζουέλας, αυτό δεν πρόκειται να να συμβεί καθώς δεν υπάρχουν χρήματα για την διενέργεια τους!
Liberal


Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: