Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

Γ. Μηλιός: Ο Βαρουφάκης καμαρώνει ότι δεν υπέγραψε μνημόνιο αλλά έκανε τα πάντα για να φτάσουμε εκεί

Γ. Μηλιός: Ο Βαρουφάκης καμαρώνει ότι δεν υπέγραψε μνημόνιο αλλά έκανε τα πάντα για να φτάσουμε εκεί
Κριτική κατά του πρώην υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, εξαπέλυσε μέσω Twitter το πρώην στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μηλιός.
Με αφορμή την απάντηση του Γ. Βαρουφάκη στα όσα του καταλογίζει στο βιβλίο του ο Pierre Moscovici, ο Γιάννης Μηλιός ανάρτησε το εξής αιχμηρό σχόλιο: «Ο "συμφωνούμε με το 70% του μνημονίου" κύριος Βαρουφάκης, καμαρώνει που δεν ψήφισε το μνημόνιο, έκανε όμως τα πάντα για να φτάσουμε εκεί».

Ο "συμφωνούμε με το 70% του μνημονίου" κύριος Βαρουφακης καμαρώνει που δεν ψήφισε το μνημόνιο, έκανε όμως τα πάντα για να φτάσουμε εκεί.
Κριτική κατά του πρώην υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, εξαπέλυσε μέσω Twitter το πρώην στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μηλιός.

P. Moscovici: Αχαλίνωτος ναρκισσισμός και περιφρόνηση από Γ. Βαρουφάκη
Κάθε άλλο παρά κολακευτικά σχόλια επιφύλαξε ο ευρωπαίος επίτροπος Pierre Moscovici στον Γιάνη Βαρουφάκη σε βιβλίο του με τίτλο «Αν είναι μεσάνυχτα στην Ευρώπη», σύμφωνα με την Καθημερινή.
«Με τη φρενήρη ενασχόληση του με τα μέσα ενημέρωσης και τον αχαλίνωτο ναρκισσισμό του, ο Βαρουφάκης τράβηξε πάνω του τους προβολείς και κανιβάλισε για κάποιους μήνες τις συζητήσεις», αναφέρει ο κ. Moscovici, αναφερόμενος στη διαπραγμάτευση με τους εταίρους το πρώτο εξάμηνο του 2015.
AdTech Ad
Ο επίτροπος Οικονομικών κατηγορεί τον πρώην υπουργό Οικονομικών της Ελλάδας ότι «συνέβαλε στην ένταση των συνομιλιών, αρνούμενος κάθε διαπραγμάτευση».
Σημειώνει δε ότι ο κ. Βαρουφάκης προκαλούσε την απελπισία αλλά και τη σκλήρυνση της στάσης των συνομιλητών του, με ομιλίες «γεμάτες περιφρόνηση».
Γ. Βαρουφάκης: Όσο το τρίτο Μνημόνιό τους καταρρέει, τόσο με τιμούν με το μίσος τους, επειδή δεν το υπέγραψα
Μέσω Twitter ήρθε η απάντηση του πρώην υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, ο οποίος σχολίασε τα λεγόμενα του Pierre Moscovici, χωρίς να τον κατονομάσει.
Το tweet του κ. Βαρουφάκη έχει ως εξής: «Όσο το 3ο Μνημόνιό τους καταρρέει τόσο πιο αποφασισμένοι φαίνονται να με τιμούν με το μίσος τους επειδή δεν το υπέγραψα. Τους ευχαριστώ ξανά».

Όσο το 3ο Μνημόνιό τους καταρρέει τόσο πιο αποφασισμένοι φαίνονται να με τιμούν με το μίσος τους επειδή δεν το υπέγραψα. Τους ευχαριστώ ξανά

liberal.gr



Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: