Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

“Δωροδοκεί” τις ΗΠΑ ο Ερντογάν με μια μοίρα μαχητικών F-35

Χωρίς προηγούμενο είναι οι ραγδαίες εξελίξεις στην περιοχή μας, καθώς η Τουρκία που φαίνεται να ετοιμάζει εισβολή στο Ιράκ και τη Συρία, επιχειρεί να χρυσώσει το χάπι για τους διστακτικούς και βυθισμένους σε στρατηγική αμηχανία Αμερικανούς, δίνοντας εντολή στο υπουργείο Άμυνας να προχωρήσει στην προμήθεια 24 μαχητικών αεροσκαφών (μία πολεμική μοίρα) F-35 Lightning II της εταιρίας Lockheed Martin,επιχειρώντας να δωροδοκήσουν τις ΗΠΑ εν όψει εξελίξεων!

Αυτά αποκάλυψε ο υπουργός Άμυνας Φικρί Ισίκ σε συνέντευξη που παραχώρησε στο τηλεοπτικό δίκτυο «Haber». Η απόφαση είχε επικυρωθεί από τη Γραμματεία Αμυντικών Βιομηχανιών, με τον αριθμό των υπό προμήθεια μαχητικών να γίνεται γνωστός από μη κατονομαζόμενους Αμερικανούς αξιωματούχους!

Τα πρώτα αεροσκάφη της αρχικής παραγγελίας αναμένεται να παραδοθούν στην Τουρκία το 2018. Υπενθυμίζεται, ότι η Άγκυρα σχεδιάζει να αγοράσει 100 μαχητικά F-35.

Με απλά λόγια, το φάσμα δραματικής ισχύος της μαχητικής ισχύος της τουρκικής Αεροπορίας είναι ενώπιόν μας, τη στιγμή που η χώρα συζητά να περικόψει περαιτέρω τις ήδη εξαφανισμένες εξοπλιστικές της δαπάνες!



Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: