Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

Πολάκης βρίζει στις 4 τη νύχτα τον Κυριάκο - Άδωνις: Είναι άρρωστος - ΝΔ: Αν τολμάς, πήγαινε στον «Ευαγγελισμό»

Νέες διαστάσεις φαίνεται πως παίρνει η κόντρα μεταξύ του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη και της ΝΔ.

Ο Παύλος Πολάκης με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την οποία έκανε στις 4 τα ξημερώματα, εξαπέλυσε σφοδρή κριτική τόσο στον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, όσο και στον Άδωνι Γεωργιάδη για την περίοδο που ο ίδιος διετέλεσε υπουργός Υγείας.
Οπως φαίνεται και από την ανάρτησή του εκείνο που ιδιαιτέρως τον ενόχλησε ήταν η φράση που απέδωσε ο Κυριακος Μητσοτάκης στο νοσηλευτικό προσωπικό του ιδρύματος χαρακτηρίζοντάς του «ήρωες».

«Οταν εκλεινε ο Αδωνις 4 νοσοκομεια και εδιωχνε 2500 γιατρους απο την πρωτοβαθμια ,(τοτε ντε που ησουν υπουργος διοικητικης ανασυγκροτησης και εβγαλες σε διαθεσιμοτητα και απολυση 15000) ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΗΡΩΕΣ;;;;;;;;
Αλλαξε image maker ,απο γκρεμο σε καταστροφη σε παει.....(παντα γυρω απ το κολωνακι βεβαια ειτε για καφε ειτε για εφημερια )», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικές δικτύωσης.


Φυσικά, άμεση ήταν η αντίδραση του Αδωνι Γεωργιάδη ο οποίος αποκάλεσε άρρωστο τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας στην ανάρτησή του.


ΝΔ: Αντιλαμβανόμαστε την ενόχληση του κ. Πολάκη
«Αντιλαμβανόμαστε την ενόχληση του κ. Πολάκη για την επίσκεψη του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στο μεγαλύτερο δημόσιο νοσοκομείο της χώρας, τον “Ευαγγελισμό”.

Αντί να βρίζει όμως, επειδή ο κ. Μητσοτάκης θεώρησε χρέος του να μιλήσει με γιατρούς, νοσηλευτικό προσωπικό και ασθενείς, ας τολμήσει - όπως υποχρεούται - να κάνει το ίδιο. Και βέβαια ας προσπαθήσει, τουλάχιστον, να δώσει έμπρακτες απαντήσεις στα προβλήματα, που - με ευθύνη της Κυβέρνησης - συσσωρεύτηκαν στο χώρο της Υγείας.

Όσο ο κ. Πολάκης αγνοεί τις υποχρεώσεις του και αυτοπεριορίζεται σε ρόλο υβριστή, μόνο κατ’ ευθυμισμό μπορεί να αποκαλείται Υπουργός Αναπληρωτής Υγείας». http://dexiextrem.blogspot.gr/2017/01/4_10.html


Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: