Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Ευ. Βενιζέλος: Συντελείται ήδη μια τεράστια βλάβη σε βάρος της εθνικής οικονομίας

Ευ. Βενιζέλος: Συντελείται ήδη μια τεράστια βλάβη σε βάρος της εθνικής οικονομίας
«Όταν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος προτείνει να ανοίξει επισήμως συζήτηση για το Grexit και την επιστροφή στη δραχμή, συντελείται ήδη μια τεράστια βλάβη σε βάρος της εθνικής οικονομίας και της διεθνούς θέσης της χώρας σε μια πολυεπίπεδη διαπραγμάτευση που δεν είναι μόνο οικονομική», ανέφερε ο Ευάγγελος Βενιζέλος απαντώντας σε σχετικές δημοσιογραφικές ερωτήσεις για τις δηλώσεις του Νίκου Ξυδάκη.
«Η νοοτροπία αυτή τροφοδοτεί και ανακυκλώνει την αβεβαιότητα, αποτρέπει την επιστροφή των καταθέσεων, αποθαρρύνει τις επενδυτικές πρωτοβουλίες, κάνει τις άλλες χώρες - μέλη της Ευρωζώνης δύσπιστα για την πραγματική βούληση της Ελληνικής κυβέρνησης και την ικανότητα της χώρας να βγει από την περιδίνηση της κρίσης», σημείωσε ο κ. Βενιζέλος.
«Η χώρα έχει πληρώσει και πληρώνει πολύ ακριβά αυτή τη συνεχή παλινδρόμηση. Τη διπλή γλώσσα. Το παιχνίδι με τη φωτιά γύρω από το Grexit και τη συμμετοχή του ΔΝΤ στο πρόγραμμα που από διαπραγματευτικά “όπλα” της κυβέρνησης μετατράπηκαν σε μπούμερανγκ», τόνισε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.
«Το πρόβλημα είναι πλέον η ίδια η παρουσία αυτής της κυβέρνησης και των κοινοβουλευτικών στελεχών της. Ούτε θέλουν, ούτε μπορούν. Βλάπτουν σοβαρά το τόπο», κατέληξε στις δηλώσεις του.


Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: