Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017

Γεωργιάδης : Φυσικά και ζητάμε εκλογές - Όσο μένει ο Τσίπρας στην εξουσία η Ελλάδα χάνει χρόνο

 
Το αίτημα της Νέας Δημοκρατίας για εκλογές επανέλαβε σήμερα από την Πάτρα ο αντιπρόεδρος του κόμματος Αδωνις Γεωργιάδης σε ομιλία του σε εκδήλωση της νομαρχιακής οργάνωσης της ΝΔ, που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης.
Ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε ότι ο τόπος δεν έχει χρόνο για χάσιμο και υπογράμμισε: "Φυσικά και ζητάμε εκλογές. Μακάρι σήμερα να ήταν μια προεκλογική συγκέντρωση και όχι μια εκδήλωση κοπής πίτας". Και συμπλήρωσε: "Δεν ζητάμε εκλογές γιατί αδημονούμε να γυρίσουμε στις καρέκλες όπως ψευδώς λένε οι πολιτικοί μας αντίπαλοι".
Αιτιολογώντας το αίτημα της Νέας Δημοκρατίας για εκλογές, ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε: "Όσο μένει ο κ. Τσίπρας στην εξουσία η Ελλάδα χάνει χρόνο. Πρέπει ο κ. Τσίπρας να φύγει από την πρωθυπουργία όσο γίνεται γρηγορότερα. Γι' αυτό ζητάμε εθνικές εκλογές. Δεν ζητάμε για να γυρίσουμε στην καρέκλα. Ζητάμε, διότι σε λίγο δεν θα υπάρχει χρόνος για να κάνουμε αυτά που πρέπει".
Αναφερόμενος μάλιστα σε σενάρια που αφορούν στο ενδεχόμενο επιστροφής στη δραχμή, χαρακτήρισε μια τέτοια προοπτική καταστροφική για τη χώρα και τους πολίτες μας.


Ο κ. Γεωργιάδης, μεταξύ άλλων, τόνισε ότι
"η παράταξη της Νέας Δημοκρατίας πάντα με όρους εθνικής ευθύνης αντιμετώπιζε τις κρίσιμες στιγμές του τόπου και δεσμευόμαστε ότι αυτό θα κάνουμε και στο μέλλον".

Ο κ. Γεωργιάδης σχολίασε και τις δηλώσεις του Φώτη Κουβέλη. "Ο κ. Φώτης Κουβέλης κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία ότι κάνει μηδενιστική αντιπολίτευση και ότι οι εκλογές δεν πρέπει να συμβούν γιατί θα βλάψουν τον τόπο, διότι ο τόπος χρειάζεται πολιτική σταθερότητα. Προσέξτε, αυτό το είπε ο κ. Φώτης Κουβέλης που έριξε την κυβέρνηση Σαμαρά τον Δεκέμβριο του ’14 και έφερε αυτούς του άχρηστους στην εξουσία".
Στην εκδήλωση παρέστη και ο ανεξάρτητος, πλέον, βουλευτής Ιάσων Φωτήλας, τον οποίο καλωσόρισε ο κ. Γεωργιάδης, καθώς και πρώην υπουργοί, βουλευτές και πολιτευτές του κόμματος.




Share/Bookmark


Δεν υπάρχουν σχόλια: