Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2017

Μητσοτάκη και Σαμαρά θα χτυπούσε η Ρούπα -Τους τηλεφώνησε ο Τόσκας

Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης και ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ήταν στη λίστα με τους στόχους της Πόλας Ρούπα.

Σοκ προκαλεί στον πολιτικό και επιχειρηματικό κόσμο η αποκάλυψη ότι η Πόλα Ρούπα και οι συνεργοί της σχεδίαζαν ενδεχόμενη επίθεση σε βάρος του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά και του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, καθώς και δημοσίων προσώπων, μη πολιτικών.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας τηλεφώνησε το πρωί της Τρίτης στους δύο πολιτικούς και επιβεβαίωσε ότι στην κατοικία της Πόλας Ρούπα στην Ηλιούπολη βρέθηκαν σημειώματα τα οποία φέρεται να έχει συντάξει η συλληφθείσα, αλλά και συνεργοί της, με στοιχεία για διευθύνσεις κατοικιών και γραφείων, πινακίδες αυτοκινήτων, μετακινήσεις και άλλα που αφορούσαν τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τον Αντώνη Σαμαρά.

Ο κ. Τόσκας ενημέρωσε για τα ευρήματα της Αντιτρομοκρατικής τους κ.κ. Μητσοτάκη και Σαμαρά και ανέφερε ότι συνεχίζεται η παρακολούθηση στους κύκλους της Πόλας Ρούπα και ότι η Αντιτρομοκρατική αναλύει όλα τα ευρήματα που υπήρχαν σε κομπιούτερ ή έγγραφα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, ο κ. Τόσκας επικοινώνησε με άλλα 5 πολιτικά πρόσωπα, τα ονόματα των οποίων βρίσκονται στα σημειώματα της Πόλας Ρούπα. Στα σημειώματα βρίσκονται τα ονόματα και 50 δημοσίων προσώπων, μη πολιτικών, που θα αποτελούσαν ενδεχομένως στόχους των τρομοκρατών.

Στις έρευνες που έκανε η Αντιτρομοκρατική στο σπίτι στην Ηλιούπολη, στο οποίο κρυβόταν η Πόλα Ρόπα, βρέθηκε σειρά σημειώσεων για ενδεχόμενη επίθεση σε βάρος του προέδρου της ΝΔ, καθώς και αναφορές σε ΙΧ που χρησιμοποιούσε ο πρώην πρωθυπουργός.

Σημειώνεται ότι στις αρχές του 2013 είχε αποτελέσει στόχο επίθεσης η τότε έδρα της ΝΔ στη λεωφόρο Συγγρού και οι ένοπλοι είχαν πυροβολήσει προς τα γραφεία του τότε αρχηγού του κόμματος Αντώνη Σαμαρά. Την ευθύνη για τη συγκεκριμένη επίθεση είχε αναλάβει η οργάνωση ΟΛΑ, στην οποία εξετάζεται η συμμετοχή ενόπλων που πλαισίωναν την Πόλα Ρούπα.

Αναζητούν απαντήσεις στην Αντιτρομοκρατική
Στην Αντιτρομοκρατική, πλέον, προσπαθούν να αποκωδικοποιήσουν τα σημειώματα, προκειμένου να διαπιστωθεί πότε και πώς υπήρξε παρακολούθηση του κ. Μητσοτάκη και πώς συνελλέγησαν τα σχετικά στοιχεία. Πάντως, σε κάθε περίπτωση τα ευρήματα προκαλούν ιδιαίτερη ανησυχία στην ΕΛ.ΑΣ.

Πηγή:.iefimerida.gr


Εξοργίζουν οι σημειώσεις που φέρονται να βρέθηκαν στο διαμέρισμα όπου κατοικούσε η αμετανόητη στυγνή εγκληματίας του κοινού ποινικού δικαίου που παριστάνει την… επαναστάτρια, η Πόλα Ρούπα, σημειώσεις οι οποίες τη φέρουν να είχε βάλει στο στόχαστρο το πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον σημερινό αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Το υποκείμενο αυτό που επιβίωνε ληστεύοντας τη στιγμή που ο ελληνικός λαός πεινάει και προσπαθεί να τα φέρει βόλτα εν μέσω ανυπέρβλητων δυσκολιών, σαν ένας άλλος Σώρρας, απατεώνας δηλαδή, επίσης του κοινού ποινικού δικαίου, έναν ακόμα που είχε αφήσει ανεξέλεγκτο η πολιτεία να βυσσοδομεί, πρέσβευε την ένοπλη επανάσταση και εργαζόταν για να την πετύχει…

Ας ελπίσουμε, ότι η ελληνική Δικαιοσύνη θα κάνει το καθήκον της, απομονώνοντας αυτό το αντικοινωνικό στοιχείο μια για πάντα, καθώς θα πρέπει επιτέλους να εισπράξει τα επίχαιρα των πράξεών της. Δεν όρισε κανείς αργόσχολα… καλόπαιδα (σιτεμένα πλέον βέβαια) να ορίζουν τις ζωές μας. Διαφωνούμε μεταξύ μας, βριζόμαστε ενίοτε, ξέρουμε όμως ότι τη λύση θα τη βρούμε αργότερα ή γρηγορότερα. Αυτό κάναμε πάντα.Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: