Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2017

Ο Άδωνις Γεωργιάδης για τον ένα χρόνο του Κ. Μητσοτάκη στην ηγεσία της ΝΔ

Ο Άδωνις Γεωργιάδης στον Γιώργο Αυτιά στον ΣΚΑΪ 08/01/2017Αδ. Γεωργιάδης: Ο Τσίπρας είναι αρχιρουσφετάκιας, είναι ο Μαυρογιαλούρος του '60

Σφοδρή επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, για τις νομιμοποιήσεις των συμβασιούχων στο Δημόσιο τονίζοντας πως το Σύνταγμα απαγορεύει την μονιμοποίηση συμβασιούχων, όμως ο Τσίπρας το έχει γραμμένο στα παλιά του τα παπούτσια.

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας χαρακτήρισε παράνομους τους διορισμούς των συμβασιούχων: «Ο διορισμός των συμβασιούχων, οι οποίοι διορίζονται με νόμο, είναι παράνομος, είναι αντισυνταγματικός. Ο Τσίπρας τους κοροϊδεύει. Το Σύνταγμα απαγορεύει την μονιμοποίηση συμβασιούχων, όμως ο Τσίπρας το έχει γραμμένο στα παλιά του τα παπούτσια».

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο κ. Γεωργιάδης άσκησε κριτικής στον πρωθυπουργό δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι: «Ο Τσίπρας εκφράζει το πιο παλιό που υπάρχει. Μπορεί να βλέπετε ένα νέο παιδάκι, συμπαθητικό στη φάτσα, αλλά ο άνθρωπος είναι αρχιρουσφετάκιας. Όλη μέρα ρουσφέτια κάνουν. Ο Τσίπρας είναι ο Μαυρογιαλούρος του '60».

Τέλος, ο κ. Γεωργιάδης αποκάλυψε ότι η ΝΔ δεν πρόκειται να ψηφίσει τον κόφτη.
liberal.grΜοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: