Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2017

Την διενέργεια άμεσα εκλογών ζήτησε ο Ά. Γεωργιάδης

Να διενεργηθούν άμεσα εκλογές στην χώρα, να φύγει η κυβέρνηση Τσίπρα και να συνειδητοποιήσουν οι πολίτες, πως η αξιολόγηση είναι ο δρόμος για τα πιο βαριά μέτρα που θα έρθουν και θα πλήξουν την κοινωνία και την οικονομία. Αυτό υποστήριξε ο αντιπρόεδρος της νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης από το Ρέθυμνο, όπου βρέθηκε απόψε, επίσημος καλεσμένος της ΝΟΔΕ Ρεθύμνου, για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των οργανωμένων μελών του κόμματος στο νομό.

«Δυστυχώς, τα μέτρα που έρχονται θα είναι πάρα πολύ βαριά και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η κυβέρνηση θα τα υπογράψει όλα, διότι είναι τέτοιο το πάθος τους για την παραμονή στην εξουσία, που δεν πρόκειται να τους σταματήσει τίποτε. Τις επόμενες ημέρες πιστεύω ότι, οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες και η αξιολόγηση που δεν ξέρω πότε θα κλείσει, θα προχωρήσει με επαχθή μέτρα, αχρείαστα και που αφορούν στις συνέπειες μιας κυβέρνησης που δεν μπορεί να κάνει καλά τη δουλειά της», ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης, υποστηρίζοντας παράλληλα ότι θα είναι πολύ δύσκολη η έξοδος της Ελλάδας στις διεθνείς αγορές και πως πολύ γρήγορα η χώρα θα γυρίσει στην γνωστή της μιζέρια.

Η πραγματική ζωή για τις επιχειρήσεις, τους ανέργους, τους εργαζομένους και τους συνταξιούχους, είναι πολύ δύσκολη την ίδια ώρα που δεν υπάρχει ορατή διέξοδος, άσχετα αν όπως σχολίασε ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ., οι υπουργοί της κυβέρνησης αλληλοσυγχαίρονται για τις αποφάσεις τους. «Για το λόγο αυτό η Νέα Δημοκρατία ζητάει εκλογές, διότι αυτά τα μέτρα μπορούμε να τα αποφύγουμε. Δυστυχώς, όμως, έρχεται ένα νέο μνημόνιο, που θα δεσμεύσει για χρόνια ακόμα τους Έλληνες». Ο ίδιος εκτιμά ότι, η οικονομία ενός τόπου προχωράει όταν προχωράνε μεταρρυθμίσεις και οι αναγκαίες αλλαγές για το καλό της και το καλό της κοινωνίας. «Η κυβέρνηση Τσίπρα δεν κάνει τίποτα θετικό, με αποτέλεσμα η οικονομία μας αυτή την ώρα να βρίσκετε σε αναιμικούς ρυθμούς ανάπτυξης, μη ικανοί για να μας βγάλουν από το φαύλο κύκλο που βρισκόμαστε?»

Σε ερώτηση για το αν η διενέργεια εκλογών επηρέαζαν αρνητικά την οικονομία και την κοινωνία, ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε πως: «Συνήθως οι αγορές δε θέλουν εκλογές, αλλά σταθερότητα. Στην Ελλάδα όμως, με τον κ. Τσίπρα έχει γίνει κάτι μαγικό. Οι αγορές οι ίδιες θέλουν εκλογές, διότι οι άνθρωποι που ασχολούνται με τα λεφτά, έχουν καταλήξει πως η Ελλάδα με κυβέρνηση Τσίπρα, δεν έχει ευκαιρίες για επενδύσεις. Διότι η κυβέρνηση, δεν μειώνει τις δημόσιες δαπάνες, διότι δεν κάνει μεταρρυθμίσεις, διότι αυξάνει τους φόρους και πολλούς άλλους γνωστούς λόγους. Άρα, αυτοί που ασχολούνται με την οικονομία και πρέπει να φέρουν τα λεφτά τους στην Ελλάδα, λένε, όσο παραμένει ο Τσίπρας στην κυβέρνηση η Ελλάδα δε θα δει θεού πρόσωπο. Οι εκλογές λοιπόν, είναι καλό για την οικονομία μας, δεδομένου ότι αυτή η τοξική κυβέρνηση θα φύγει». Μάλιστα, επεσήμανε πως ακόμα και τον πυλώνα της οικονομίας για την Κρήτη και όχι μόνο που είναι ο τουρισμός, δεν τον πλήττει η εκλογολογία, αλλά οι φόροι, ο ΦΠΑ και οι πολιτικές που πολεμούν το επιχειρείν και τα έσοδα των επιχειρήσεων.
amna.gr

Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: