Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

Αριστεροδέξια... πατριδοκαπηλία

Δεν θα επανερχόμαστε σ' αυτό το «νούμερο» που ονομάζεται Μάιλο Γιαννόπουλος αν δεν διαβάζαμε διάφορα σχόλια έπειτα από την ανάρτηση που κάναμε για τα σχόλιά του περί σεξ με 13χρονους και άλλες τέτοιες παιδοφιλικές τάσεις που εμφάνισε.

Κάποιοι εθίγησαν με το «δεξιούληδες» χαρακτηρίζοντάς μας «αριστερούληδες» και κάποιοι άλλοι τον δικαιολόγησαν λέγοντας ότι χρησιμοποίησε λάθος εκφράσεις κι εν πάση περιπτώσει ζήτησε συγγνώμη και καθάρισε.

Φαίνεται ότι η Ελλάδα έχει πιάσει πάτο όταν δικαιολογεί τέτοιους βρόμικους ανθρώπους απλά και μόνο επειδή σε κάποια στιγμή της ζωής τους επιτέθηκαν στο «σύστημα», στην «πολιτική ορθότητα» της Αμερικής ή στους φιλελέδες. Επειδή δηλαδή είτε γιατί πίστευε αυτά που πίστευε είτε γιατί έτσι θα έβγαζε λεφτά και θα γινόταν διάσημος κατάφερε να προκαλέσει το κατεστημένο στις ΗΠΑ πρέπει να τον θεοποιήσουμε.

Να ξεχάσουμε τι είπε και τι προφανώς έχει κάνει που δεν ξέρουμε. Ίσως δε μόνο αν τον έπιαναν σε κάποιο δωμάτιο ξενοδοχείου με 13χρονα ή με το παιδί κάποιου από αυτούς που τον δικαιολογούν να τον στήναμε στον τοίχο.

Και αυτό ακριβώς δείχνει ότι είναι άρρωστο μέρος της ελληνικής κοινωνίας. Είναι αυτό που αποθεώνει ακόμη και τα σκουπίδια και τους δίνει θέση στον πολιτικό διάλογο απλά και μόνο επειδή είναι... αντισυστημικά. Μπορεί να μην φταίει και ο κόσμος αφού βαρέθηκε την πολιτική ορθότητα και το θολό πολιτικό σύστημα που χρόνια τώρα βασανίζει την Ελλάδα κι άλλες χώρες.

Όμως, ο καθένας στη χώρα αυτή είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του, τις επιλογές του, τη στήριξη που παρέχει σε συγκεκριμένα άτομα ή την επίθεση που κάνει σε άλλα. Και κάποια στιγμή και οι Έλληνες θα πρέπει να αντιληφθούν ότι δεν είναι παιχνίδι ούτε η ψήφος τους, ούτε οι επιλογές από τις οποίες κρίνεται το μέλλον της χώρας.

Δεν αρκεί, λοιπόν, να είναι ο Γιαννόπουλος... δεξιός της Αμερικής και να τσακίζει την αμερικανική πολιτική ορθότητα. Πρέπει πάνω απ' όλα να είναι και άνθρωπος. Για φανταστείτε έναν αριστερό... αδερφή του ελέους και με παιδοφιλικές τάσεις να βγάζει λόγο στο Σύνταγμα. Θα τον κρέμαγαν οι δεξιοί από τον πρώτο στύλο της ΔΕΗ.

Όμως, με αφορμή το παράδειγμα του ελληνοαμερικανού ανόητου που πουλάει την πραμάτεια του και τσιμπάνε και οι εγχώριοι «αντισυστημικοί» της δεξιάς (κυρίως οι βολεμένοι που δεν έχουν τι να κάνουν και ασκούν κριτική ή κάτι ψεκασμένοι κουτοί) ίσως θα πρέπει να δούμε και τους δικούς μας... Γιαννόπουλους. Όχι ότι είναι αρρωστημένοι, σεξουαλικά πεινασμένοι παιδόφιλοι, αλλά ότι κι αυτοί χάρη στα σκουπίδια που ξέρουν να πουλάνε καλά, έγιναν φίρμες, έγιναν βουλευτές, κάποιοι μάλιστα κυβερνούν.

Για σκεφτείτε. Η Χρυσή Αυγή του 0,3% πώς πήγε στο 7%; Μήπως χάρη στον... αντισυστημικό τους λόγο που περισσότερο με παραλήρημα μοιάζει; Τον ψευτοπατριωτισμό τους; Τις μαγκιές τους, και αυτή την δήθεν αγάπη τους για την Ελλάδα; Έτσι τσίμπησαν καμιά 500αριά χιλιάδες ανόητοι ή απογοητευμένοι δεξιοί και στήριξαν εγκληματίες, νεοναζί που ορκίζονται στη σημαία του Χίτλερ και τραγουδάνε γερμανικά τραγούδια.

Να πούμε για τον Πάνο Καμμένο και τους ψεκασμένους τους. Είναι τόσα χρόνια στη Βουλή χάρη στις θεωρίες συνωμοσίας τους. Την δήθεν αγάπη για την Ελλάδα ή τις ψευτοδεξιές θεωρίες για την κοινωνία, την πατρίδα, τους μετανάστες. Αλλά τελικά, τενεκέδες ξεγάνωτοι είναι που μόλις γεύτηκαν το μέλι της εξουσίας έτρεξαν να παρακαλέσουν τον Τσίπρα. Έτσι είναι οι γνήσιοι δεξιοί, οι πατριώτες, αυτοί που σκιρτάνε μόλις βλέπουν την ελληνική σημαία; Τι σχέση έχουν οι ψεύτες Ανεξάρτητοι Έλληνες που βλέπουν μόνο κόκκινα χαλιά;

Να μιλήσουμε για τον ίδιον τον ΣΥΡΙΖΑ του 3%; Πώς έφτασε να έχει 36%; Με αριστερές παπάτζες. Με αντιμνημονιακές αηδίες, με ψέματα και με υποκρισία. Εμφανίστηκε ως το κόμμα που συγκρούεται με την πολιτική ορθότητα και το κατεστημένο δεκαετιών κι έτσι έπεισε τους πολίτες να τον ψηφίσουν. Τα αποτελέσματα τα βλέπουμε όλοι μας.

Και ο Λεβέντης, ένα τέτοιο σύμπτωμα της χώρας είναι. Πλασάρεται κι αυτός και όλοι τους ως οι... αντισυστημικοί και ο κόσμος τρέχει στις κάλπες.

Έλεος, είπαμε. Ο καθένας πρέπει να έχει τον έλεγχο των πράξεών του και κυρίως την ευθύνη των επιλογών του.

Όταν αποθεώνεται το κάθε «πολιτικό σκουπίδι» επειδή είπε μια αντισυμβατική ανοησία δεν σημαίνει ότι είναι και ο ίδιος αντισυμβατικός. Και στο κάτω – κάτω, όσοι και στην Ελλάδα θέλουν να γίνουν αντισυστημικοί... Τραμπ ας κοιταχτούν στον καθρέπτη τους. Συμφωνούμε ή διαφωνούμε με τον Τραμπ αυτός τουλάχιστον κατάφερε να πείσει ότι χτυπά την πολιτική ορθότητα. Αυτός ο συστημικός έπεισε εκατομμύρια Αμερικανούς να τον ψηφίσουν ως αντισυστημικό. Θέλει ταλέντο για να πετύχεις κάτι τέτοιο.

Οι δήθεν αντισυμβατικοί, οι γιαλαντζί πατριώτες, οι κότες της αριστεράς και της δεξιάς κι εδώ στην Ελλάδα, δεν είναι τίποτε άλλο παρά «νούμερα» που αποκτούν λίγο καιρό διασημότητας αλλά κάποια στιγμή θα τους ξεβράσει το ίδιο το σύστημα.
antinews.gr


Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: