Σάββατο, 25 Μαρτίου 2017

Άδωνις Γεωργιάδης‏: Η λάσπη του Κώστα Βαξεβάνη εναντίον μου πυροδότησε το χέρι των τρομοκρατών.


Οι Πυρήνες της Φωτιάς πίσω από την επίθεση στο βιβλιοπωλείο του Άδωνι Γεωργιάδη


Η Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στο βιβλιοπωλείο του Άδωνι Γεωργιάδη με ανάρτησή της σε ιστοσελίδα αντιεξουσιαστικού χώρου.

"Στις 15/3 τοποθετήσαμε και πυροδοτήσαμε ωρολογιακό εκρηκτικό μηχανισμό στο βιβλιοπωλείο του Άδωνη Γεωργιάδη στην Λ. Κηφισίας 263" αναφέρει η Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς και προειδοποιούν πως θα επανέλθουν σύντομα.

Άμεση ήταν η αντίδραση του αντιπροέδρου της ΝΔ, ο οποίος με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter αναέρει πως "η λάσπη εναντίον μου πυροδότησε το χέρι των τρομοκρατών".

Υπενθυμίζεται πως λίγες ώρες μετά την επίθεση στο βιβλιοπωλείο του Άδωνι Γεωργιάδη, είχε αποσταλεί πακέτο - βόμβα στον Γερμανό ΥΠΟΙΚ, Β. Σόιμπλε με όνομα αποστολέα «Σπυρίδων Άδωνις Γεωργιάδης», και διεύθυνση αποστολέα τη διεύθυνση του γραφείου που διατηρεί, στην οδό Ακαδημίας, ο κ. Γεωργιάδης.

Οι Πυρήνες της Φωτιάς στο κείμενό τους αναφέρουν μεταξύ άλλων πως
«η ρητορική του βρίσκεται πάντα σε σύγκλιση με τις ιδέες του εκάστοτε κόμματος που ανήκει και πολλές φορές περιστρέφεται γύρω από τον άξονα της καταστολής των αναρχικών. Παροτρύνει και δημιουργεί έδαφος για όξυνση των κατασταλτικών μέτρων σε όλα τα πεδία , από τις διάχυτες δρομίσιες μαχητικές εξεγερσιακές συγκρούσεις μέχρι και την περαιτέρω στρατιωτικοποίηση για τους έγκλειστους συντρόφους. (Επαναφορά φυλακών τύπου Γ, στέρηση αδειών κρατουμένων κλπ. )Αυτό το σκουπίδι ξέρει ότι οι αναρχικοί της πράξης είναι εχθροί του , όπως το ξέρουμε κι εμείς. Ξέρει , όπως δήλωσε και ο ίδιος , ότι φοβάται αυτούς που μάχονται με λύσσα για την ελευθερία και την αξιοπρέπεια, αυτούς που καταστρέφουν με σύμμαχο τους την φωτιά , όλα αυτά που πρεσβεύει. Ξέρει ότι οι αναρχικοί της πράξης δεν έκαναν ανακωχή με τη συνείδηση τους συνάπτοντας ειρήνη με τη δήθεν αριστερή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, όπως έκανε αρχικά ένα κομμάτι του αντιεξουσιαστικού χώρου. Αντιθέτως , συνεχίσαμε το μονοπάτι της διαρκούς αναρχικής επανάστασης διεκδικώντας τίποτα λιγότερο από τα πάντα. Γι'αυτό άλλωστε και φοβάται.»

Τονίζουν ακόμη πως «οι πρόσφατες αναρχικές επιθέσεις και οι ενέργειες της FAI και της ΣΠΦ είναι κομμάτι της υπόγειας παρατεταμένης μάχης ενάντια στον κόσμο της εξουσίας...Κι αν η σιωπή της πλειοψηφίας της μάζας θυμίζει κοινωνικό νεκροταφείο, εμείς γνωρίζουμε ότι ο δρόμος για την αναρχία ανοίγει συνεχίζοντας και όχι σταματώντας τις εχθροπραξίες με την εξουσία. Γιατί όταν λέμε αναρχία δεν είναι απλά μια λέξη, είναι ένας τρόπος ζωής. Οργανωνόμαστε, σχεδιάζουμε και επιτεθόμαστε γεμίζοντας τις ώρες της ημέρας με μια αέναη επικίνδυνη αναρχική δραστηριότητα που δεν ηρεμεί ποτέ».

ΝΔ: έρμαιο σε κάθε λογής γκρουπούσκουλα η ασφάλεια του πολίτη

Οξύτατη επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία μα αφορμή την ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στο βιβλιοπωλείο του αντιπροέδρους της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη από την Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης με ανακοίνωσή του κατηγορεί την κυβέρνηση πως με την πολιτική της έβαλε την εγκληματικότητα μέσα στην καθημερινότητα και έδωσε στις παρυφές της τρομοκρατίας μια τεράστια ώθηση.
ant1news.gr


Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: