Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

Β. Κικίλιας: Η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να ψηφίσει κάνενα δημοσιονομικό πακέτο

Η ΝΔ δεν πρόκειται να ψηφίσει κάνενα δημοσιονομικό πακέτο επανέλαβε ο Βασιλης Κικίλιας κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών. «Οι κύριοι Τσίπρας και Τσακαλώτος φέρνουν από το παράθυρο ένα νέο 4ο μνημόνιο δεσμεύοντας τη χώρα σε διαρκή λιτότητα. Η ΝΔ δε θα ψηφίσει το δημοσιονομικό πακέτο νέων μέτρων» τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, σημειώνοντας ότι την αποκλειστική ευθύνη την έχουν οι Τσίπρας και Καμμένος. Ο ίδιος συμπλήρωσε ότι ειναι εμφανές πως αν το αίτημα ΝΔ για εκλογές είχε γίνει αποδεκτό τότε το αποτέλεσμα της διαπραγμάτευσης θα ήταν πολύ καλύτερο για τον ελληνικό λαό.

«Το αίτημά μας για εκλογές δεν σχετίζεται με την αξιολόγηση αλλά εκφράζει το αίτημα για αλλαγή στην κοινωνία» επανέλαβε ο κ. Κικίλιας, λέγοντας ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει επιλέξει το δρόμο της αλήθειας. Η ΝΔ δεν μπορεί να προβλέψει το πότε θα κλείσει η αξιολόγηση σημείωσε ακόμα, ενώ σχετικά με την απεργία στα μέσα σταθερής τροχιάς ξεκαθάρισε ότι η ΝΔ αντιλαμβάνεται την αγωνία των εργαζομένων αλλά σημείωσε ότι και εκείνοι θα πρέπει να καταλάβουν ότι το κοινωνικό κόστος από τις απεργίες είναι μεγάλο.

Για το θέμα με την τράπεζα Αττικής και τα δάνεια Καλογρίτσα τέλος, ο κ. Κικίλιας σημείωσε ότι η ΝΔ περιμένει πολιτικές απαντησεις από το Μαξίμου και περιμένει από τη δικαιοσύνη να μάθει ποια είναι η εξέλιξη της έρευνας.
liberal.gr


Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: