Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2017

Κυρ. Μητσοτάκης: Εθνική επανεκκίνηση και επανάσταση του αυτονόητου

Το μήνυμά του για την επέτειο από την επανάσταση του 1821 απέστειλε σήμερα ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, τονίζοντας την ανάγκη που υφίσταται και σήμερα για «εθνική επανεκκίνηση και επανάσταση του αυτονόητου».

Συγκεκριμένα, θέλοντας να περάσει μήνυμα αισιοδοξίας στην κοινή γνώμη, ο κ. Μητσοτάκης αρχικά σημειώνει πως η Επανάσταση του 1821 ήταν αγώνας για ελευθερία, ανεξαρτησία και δικαιοσύνη. H σημερινή μέρα μας θυμίζει ότι οι Έλληνες μπορούμε να πάρουμε την τύχη μας στα χέρια μας ακόμη και στις πιο σκοτεινές συνθήκες.

Δεν μας αρκεί, όμως, να είμαστε υπερήφανοι μόνο για το παρελθόν μας, τονίζει ο κ. Μητσοτάκης. Η κληρονομιά των προγόνων μας ας γίνει εφαλτήριο να προχωρήσουμε μπροστά. Σήμερα, χρειαζόμαστε πίστη στην επανάσταση της λογικής, στην επανάσταση του αυτονόητου. Για να αφήσουμε στο χθες τα λάθη, τα ψέματα και τις αυταπάτες, που μας οδήγησαν στην κρίση και στην παρακμή.Ο πρόεδρος της ΝΔ υπογραμμίζει ότι πρέπει να βρούμε ξανά τις αξίες της εργατικότητας, της γνήσιας αξιοπρέπειας, της αλληλεγγύης, της υπευθυνότητας. Να βρούμε τη δύναμη να προχωρήσουμε στις αναγκαίες αλλαγές στο Κράτος και στην οικονομία. Να σταθούμε δίπλα σε όσους δοκιμάζονται σκληρά. Κυρίως, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να καταφέρουμε να παραδώσουμε στις νεότερες γενιές μια Ελλάδα πιο δυνατή, πιο ασφαλή.

Όπως τονίζει, χρειαζόμαστε μια εθνική επανεκκίνηση. Οι Έλληνες έχουμε τη δύναμη να την πετύχουμε. Θα ξανακερδίσουμε το μέλλον. Με περηφάνια και με αυτοπεποίθηση. Με γενναιότητα, αλλά και με σωφροσύνη.

Καταλήγοντας, ο κ. Μητσοτάκης επισημαίνει ότι αυτό που δεν πεθαίνει, ξαναγεννιέται. Και αυτό είναι η ανάγκη του λαού μας, να μην χάσει τον εθνικό του προορισμό. Εύχομαι σε όλες και σε όλους, σε κάθε ελληνική οικογένεια, για τη σημερινή εθνική και θρησκευτική γιορτή, Χρόνια Πολλά!


Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: