Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

Ο Τσίπρας «ομολογεί» την υπονόμευση Μητσοτάκη – Σαμαρά από τους Καραμανλικούς

Διαβάσαμε επανειλημμένως την συνέντευξη του πρωθυπουργού στο επίσημο προπαγανδιστικό όργανο του Μαξίμου και δεν πιστεύαμε στα μάτια μας. Κι όμως ο Αλέξης είπε για πρώτη φορά αλήθειες!!!

Προφανώς είναι ιδιαίτερα πιεσμένος από την κατρακύλα που έχει πάρει... και τον έχει πιάσει κρίση ειλικρίνειας.

Πως αλλιώς να εξηγήσουμε το γεγονός ότι υμνολογώντας τους, επί της ουσίας παραδέχεται πως παρέα με τον Καραμανλή και τον Μεϊμαράκη υπονομεύουν τη Νέα Δημοκρατία, τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Αντώνη Σαμαρά;

Λέει ο Α. Τσίπρας για τον Μεϊμαράκη: «Σίγουρα δεν ήταν εύκολος αντίπαλος για τον ΣΥΡΙΖΑ. Και το απέδειξε στις εκλογές του Σεπτέμβρη του 2015. Πήρε μια ΝΔ διαλυμένη και κατάφερε αποτέλεσμα μεγαλύτερο από αυτό του Σαμαρά. Έχει μια λαϊκότητα και την πολιτική ευφυΐα να αντιλαμβάνεται το κλίμα. Η στάση που κράτησε στις εκλογές μας δυσκόλεψε πολύ γιατί θόλωνε τις διαχωριστικές γραμμές. Ευτυχώς για εμάς με τον σημερινό αρχηγό της ΝΔ δεν έχουμε τέτοιο πρόβλημα».

Ενώ για τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, αναγνωρίζει ότι «παρά τα λάθη του, οι όροι με τους οποίους πολιτεύτηκε και το κοινοβουλευτικό ήθος του δεν συγκρίνονται με αυτό της ηγεσίας που τον διαδέχθηκε».

Τι συμπεραίνετε από τα παραπάνω αγαπητοί αναγνώστες;

Ότι Καραμανλής και Μεϊμαράκης είναι καλοί, καθώς ο πρώτος με στηρίζει συνεχώς και αδιάλειπτα μέσω Καμμένου και Παυλόπουλου, άρα «το κοινοβουλευτικό ήθος του δεν συγκρίνεται με αυτό της ηγεσίας που τον διαδέχθηκε», ενώ ο δεύτερος είναι ικανότερος πολιτικός από τον Σαμαρά γιατί με την στάση που κράτησε στις εκλογές του 2015 μου έδωσε απλόχερα την εξουσία για δεύτερη φόρα.

Αφήστε που λέει ψέματα, για ευνόητους λόγους, ότι ο Μεϊμαράκης κατάφερε αποτέλεσμα μεγαλύτερο από αυτό του Σαμαρά. Η αλήθεια είναι ότι ο Βαγγέλας πήρε περίπου 200. 000 λιγότερες ψήφους, αντί να τσακίσει τον Τσίπρα, ο οποίος είχε χάσει την… αίγλη του.

Αυτά για να μην νομίζουν στο Μαξίμου, στο Προεδρικό Μέγαρο και στο Στρατηγείο της Ραφήνας, ότι ο λαός τρώει κουτόχορτο.

Σας πήρανε χαμπάρι... σύντροφοι και δεν το έχετε καταλάβει.

Ούτε έχετε καταλάβει επίσης, ότι τις εσωκομματικές τις χάσατε γιατί ο λαός της ΝΔ δεν γούσταρε τα αλισβερίσια με τον Τσίπρα.

Ερωτηθείς για τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη, o A. Τσίπρας τον κατηγορεί ότι «για άλλη μια φορά επέλεξε να βάλει όλα τα λεφτά του στην αποτυχία της διαπραγμάτευσης, αδιαφορώντας για το αν αυτό σήμαινε ταυτόχρονα και αποτυχία της χώρας. Τα έπαιξε όλα και έχασε ξανά. Το ίδιο άλλωστε είχε κάνει και πέρυσι τον Μάη. Αλλά το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού».

Ναι Αλέξη, θα σε βόλευε να ψηφίσει τα μέτρα ο Κυριάκος, όπως έκανε ο Μεϊμαράκης το 2015 και σε κράτησε ζωντανό. Διότι κακά τα ψέματα, αν δεν ψήφιζε τα μετρά ο Μεϊμαράκης εκείνο το φονικό καλοκαίρι ο Τσίπρας ήταν πολιτικά τελειωμένος. Λόγω των Καραμανλικών διατηρήθηκε στην πολιτική εξουσία και όποιος διαφωνεί μπορούμε να κάνουμε διάλογο μέχρι να παγώσει... η κόλαση.

Είναι φανερό ότι Τσίπρας και Καραμανλικοί ζορίστηκαν που ο Κυριάκος στην συνέντευξή του στον ΑΝΤ1, πέταξε στα μούτρα του Τσίπρα τον λογαριασμό των νέων μέτρων και του είπε καθάρισε μόνος σου το μπάχαλο που έχεις δημιουργήσει.

Ως αναμενόμενο, ακολούθησαν οι απαράδεκτες επιθέσεις κατά του Κυριάκου, από τον Μεϊμαράκη και την Παπακώστα, με κερασάκι στην τούρτα την συνέντευξη του πρωθυπουργού στο Documento.

Ο πανικός τους δικαιολογημένος. Βλέπουν ότι καταρρέουν και ότι ο Κυριάκος καλπάζει προς την αυτοδυναμία και τους πιάνει σύγκρυο.

Τι να κάνουμε αδέλφια, όποιος σκάβει τον λάκκο του αλλουνού πέφτει ο ίδιος μέσα.

Στα παραπάνω να μην παραλείψετε τις αποκαλύψεις που έχουμε κάνει για τη νέα διαπλοκή και τις προβοκάτσιες που ετοιμάζονται από τα «Δεξιά».

Είναι ηλίου φαεινότερο ότι όλες αυτές οι κινήσεις είναι συντονισμένες από το μπλοκ των Τσίπρα – Καραμανλή με απώτερο στόχο να «κοντύνουν» τον Κυριακό.

Θα αποτύχουν όμως, όπως απέτυχαν και στις εκλογές της Νέας Δημοκρατίας.

Επίσης δεν πρέπει να περάσουν απαρατήρητες και οι επιθέσεις που γίνονται κατά του Αντώνη Σαμαρά. Ο λόγος απλός. Βλέπει ο Καραμανλής ότι όσο περνάει ο καιρός, τόσο δικαιώνεται η κυβέρνηση Σαμαρά, άλλα κι ο ίδιος για την στήριξή του στον Κ. Μητσοτάκη.

Εν ολίγοις δηλαδή, όλες οι προσπάθειες που κάνει για να επιστρέψει στην ενεργή πολιτική, κάποια στιγμή, οδηγούνται στα Τάρταρα.

Για τελευταίο και καλύτερο σας κρατήσαμε την ερώτηση του... ενός δισεκατομμύριου.

Γιατί παραιτήθηκε τελικά ο Σαμαράς;

Μα, τεκμαίρεται κι αυτό από όσα είπε ο Τσίπρας!!!

antinews.gr





Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: