Παρασκευή 14 Απριλίου 2017

Γιατί μας κυβερνά ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ (Βίντεο)

Σε μια ακόμη επίδειξη ψευτομαγκιάς, από αυτές που πολλοί τζάμπα μάγκες Κρητικοί ξέρουν να κάνουν, επιδόθηκε ο Παύλος Πολάκης. Γνωστός για το… ήθος του, την ευγένειά του ή για το πώς κάθε κυβέρνηση πρέπει να έχει ένα σκυλί να αλυχτάει κάθε φορά που τα βρίσκει σκούρα.

Ο Πολάκης, ο… καπετάνιος του φουσκωτού που πάει ο Τσίπρας βόλτα το καλοκαίρι, ο πρώην δήμαρχος που είχε διπλά βιβλία στον δήμο του για το καλό του, που έκλεβε δηλαδή το κράτος από μαγκιά, άρχισε και στη Βουλή τα δικά του κόλπα. Κατηγορίες χωρίς περιεχόμενο, επίθεση στη ΝΔ με κρητικές εκφράσεις και πολλοί χαχόλοι από κάτω να χειροκροτούν το… λαϊκό παιδί που διέλυσε τα νοσοκομεία. Επειδή, όμως, ο άνθρωπος είναι μνημείο αναξιοπιστίας, κλασικός Συριζαίος κωλοτούμπας, του θυμίζουμε τι έλεγε ο ίδιος για τα 14 αεροδρόμια. Τα ίδια που πουλήθηκαν προχθές και πήρε το κράτος 1,2 δις ευρώ σε έναν διαγωνισμό που η ΝΔ έκανε. Είναι η ίδια ιδιωτικοποίηση για την οποία περιχαρής ο Τσίπρας δέχθηκε χθες τους Γερμανούς και τον συνέταιρό τους Κοπελούζο.

Λίγους μήνες μετά από τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, τις ώρες της περήφανης διαπραγμάτευσης του Βαρουφάκη, κλήθηκε ο δύσμοιρος ο Κρητικός να αναλύσει τις θέσεις της κυβέρνησης. Δείτε το βίντεο με τις μνημειώδεις δηλώσεις του για τα αεροδρόμια και τους Γερμανούς της Fraport. Το τιμημένο παιδί της λεβεντογέννας δείτε το και ακούστε τον για να καταλάβετε με τι είδους πολιτικούς απατεώνες έχουμε να κάνουμε.

Δείτε αυτόν τον άνθρωπο που μας πουλάει ηθική για να καταλάβετε γιατί μας κυβερνά ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ.





Share/Bookmark


Δεν υπάρχουν σχόλια: