Τετάρτη, 10 Μαΐου 2017

Ο Άδωνις Γεωργιάδης: Τους ξεφτίλισαν οι ξένοι. Τα έχουν δώσει όλα!!!

"Το χειρότερο μνημόνιο. Το μνημόνιο του Γιώργου Παπανδρέου φαίνεται αστείο μπροστά σε αυτό. Είναι απίστευτο το τι έχει μέσα. Έχουν δώσει τις συλλογικές διαπραγματεύσεις, απελευθερώνουν τις ομαδικές απολύσεις, 
έχουν δώσει το lock out.  
Σιγά μην μπορούσε άλλη κυβέρνηση να περάσει αυτά τα μέτρα."

Ο Άδωνις Γεωργιάδης στον Χρήστο Μυτιλινιό στον Street Radio 10/05/2017Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε στην κυβέρνηση ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, μέσω συνέντευξης που παραχώρησε στο δημοσιογράφο Χρήστο Μυτιλινιό για λογαριασμό του ραδιοφωνικού σταθμού Street Radio.

  "Το χειρότερο μνημόνιο. Το μνημόνιο του Γιώργου Παπανδρέου φαίνεται αστείο μπροστά σε αυτό. Είναι απίστευτο το τι έχει μέσα. Έχουν δώσει τις συλλογικές διαπραγματεύσεις, απελευθερώνουν τις ομαδικές απολύσεις, έχουν δώσει το lock out" είπε και πρόσθεσε: "Τα αντίμετρα δεν μπορούν να εφαρμοστούν γιατί για να εφαρμοστούν πρέπει να φτάσουμε πρωτογενές πλεόνασμα 5,5%". Ερωτώμενος για τα θέματα της υγείας, αποκάλυψε πως σε νομοσχέδιο του κου Ξανθού που θα έλθει την άλλη εβδομάδα στη Βουλή για ψήφιση, αναφέρεται πως καταργείται ο gatekeeper οικογενειακός ιατρός, ενώ στο μνημόνιο που θα ψηφιστεί, επιβάλλεται ο gatekepper οικογενειακός και κατηγόρησε τον υπουργό για εμπαιγμό των πολιτών. Όσον αφορά το θέμα Σαββίδη, ο πρώην υπουργός ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει κάποια κόντρα ανάμεσα στον Πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη και τον επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη, αλλά μιλάμε καθαρά για έλεγχο της συγκεκριμένης υπόθεσης. Τόνισε ότι δεν δικαιολογείται το σβήσιμο του προστίμου καθώς ο Ιβάν Σαββίδης γνώριζε για τα χρέη της ΣΕΚΑΠ και για τα πρόστιμα, ενώ τόνισε πως δεν δεσμεύτηκε ποτέ η Νέα Δημοκρατία να του διαγράψει το χρέος, επικαλούμενος και τη συνέντευξη του ιδίου του επιχειρηματία στο Πρώτο Θέμα. Για τα capital controls απάντησε πως "Όσο δεν φεύγει ο Τσίπρας, τόσο δεν φεύγουν και τα capital controls, δεν αποκαθίσταται η εμπιστοσύνη στις τράπεζες. Όταν αναλάβει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. τότε θα φύγουν τα capital controls."

Πηγή: editors.gr


Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: