Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Κ. Μητσοτάκης: Η επόμενη κυβέρνηση της Ν.Δ. θα βγάλει την χώρα από την κρίση

Κ. Μητσοτάκης: Η επόμενη κυβέρνηση της Ν.Δ. θα βγάλει την χώρα από την κρίση
«Η Νέα Δημοκρατία, σήμερα, είναι η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να εγγυηθεί την έξοδο της χώρας από την κρίση. Ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ είχαν την ευκαιρία τους. Και την έχασαν, δυστυχώς. Το μόνο το οποίο μπόρεσαν να κάνουν είναι να φορτώσουν στη χώρα δύο Μνημόνια και μια διαρκή λιτότητα, η οποία δεσμεύει τη χώρα για πολλά χρόνια και μετά την αποχώρησή τους από την εξουσία», ανέφερε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στο Μητρώο Πολιτικών Στελεχών του Κόμματος.
«Εμείς έχουμε μια αποστολή: Να πείσουμε τους πολίτες ότι υπάρχει και άλλος δρόμος, διαφορετικός από αυτόν που διαβαίνει σήμερα η χώρα. Ένας δρόμος, ο οποίος θα έχει τις δυσκολίες του αλλά και ένας δρόμος, ο οποίος θα στηριχθεί στη βασική αξία και αρχή ότι θα πούμε την αλήθεια στους πολίτες. Οι πολίτες κουράστηκαν από τον ψεύτικο λαϊκισμό. Και εμείς δεν θα τάξουμε ούτε απάτες ούτε αυταπάτες. Θα αντιμετωπίσουμε τους πολίτες ως ώριμους και έτοιμους να ακούσουν την αλήθεια. Δεν θα τους τάξουμε πράγματα που δεν μπορούμε να κάνουμε», σημείωσε.
Αναφερόμενος στο Μητρώο Πολιτικών Στελεχών, σημείωσε ότι «είμαι πολύ υπερήφανος για το γεγονός ότι 16 μήνες από τότε που έχω αναλάβει την Προεδρία της Νέας Δημοκρατίας τιμώ τη δική σας εμπιστοσύνη. Και κάνω πράξη αυτό το οποίο είχα πει και δεσμευτεί: τη Νέα Δημοκρατία από την αρχή».

«Έχει ιδιαίτερη σημασία αυτό το οποίο κάνουμε, σε αυτήν την εξαιρετικά κρίσιμη συγκυρία. Γνωρίζετε πολύ καλά ότι η χώρα είναι εγκλωβισμένη, σήμερα, σε ένα πολιτικό αδιέξοδο», συμπλήρωσε.
Αναφορικά με τους τρόπους που θα οδηγήσει τη χώρα στην έξοδο από την κρίση, είπε πως θα ακολουθήσει έναν αλλιώτικο δρόμο. «Ένα δρόμο που θα στηρίξει την ιδιωτική πρωτοβουλία, που θα προσελκύσει επενδύσεις, που θα έχει τις νέες δουλειές στο επίκεντρο της δικής μας πολιτικής πρότασης. Ένα δρόμο που θα αγωνιστεί για ένα διαφορετικό μείγμα δημοσιονομικής πολιτικής, που θα δεσμευτεί ότι θα βάλουμε σε τάξη το Δημόσιο και θα περικόψουμε κρατικές δαπάνες εκεί που μπορούμε να το κάνουμε. Και θα συμμαζέψουμε το Κράτος, με αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων, έτσι ώστε ο καθένας να γνωρίζει ότι ανταμείβεται ανάλογα με την αξία του και όχι ανάλογα με άλλες γνωριμίες που μπορεί να έχει ή απλά να ακολουθεί μια στατική ανέλιξη μέσα στη δημόσια διοίκηση», εξήγησε ο κ. Μητσοτάκης.
«Χρέος μας δεν είναι μόνο να διασφαλίσουμε τις συνθήκες μιας εκλογικής επικράτησης. Οι εκλογές είναι το μέσο. Δεν είναι ο τελικός σκοπός. Στόχος μας είναι να αλλάξουμε την Ελλάδα. Και δεν θα είναι η επόμενη Κυβέρνηση άλλος ένας κρίκος στην αλυσίδα των μνημονιακών Κυβερνήσεων. Η επόμενη Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα είναι η Κυβέρνηση που θα βγάλει τη χώρα από την κρίση», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.

liberal.gr


Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: