Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

Κυρανάκης (ΝΔ): Ψήφιζαν μνημόνιο και χασκογελούσαν με αναισθησία, δεν το έχω ξαναδεί

Σκληρές κατηγορίες προς την κυβέρνηση εξαπέλυσε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Κωνσταντίνος Κυρανάκης ο οποίος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ έκανε την διαπίστωση πως δεν έχει ξαναδεί βουλευτές να ψηφίζουν μνημόνιο «με τόσο ενθουσιασμό».
«Ένα πράγμα που είδα και μου έκανε τρομερή εντύπωση είναι πόσο ευδιάθετοι ήταν χθες το βράδυ οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ, λίγο πριν ψηφίσουν το τέταρτο Μνημόνιο. Για να το πούμε απλά, την ώρα που τα εισοδήματα όλων όσων ήταν έξω από τη Βουλή δέχονταν τεράστια μείωση λόγω της δικής τους ψήφου, εκείνοι χασκογελούσαν με αναισθησία», σημείωσε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
«Αυτό που με στεναχωρεί περισσότερο ως νέο άνθρωπο, είναι ότι αυτοί που μας κυβερνούν, έχουν απενοχοποιήσει πλήρως το ψέμα. Υπάρχουν πάνω από 100 βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ και στελέχη της κυβέρνησης που όλους αυτούς τους μήνες δεσμεύθηκαν δημόσια ότι η 2η αξιολόγηση δεν θα έκλεινε με επιπλέον μέτρα. Χθες ούτε ένα συγνώμη για όλη αυτή την κοροϊδία», έσπευσε να συμπληρώσει.
Παράλληλα, ο κ. Κυρανάκης έκανε εκτανή αναφορά μεγάλες μειώσεις που θα υποστούν μετά την ψήφιση του Πολυνομοσχεδίου τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας: «Δεν είχε κανένα πρόβλημα ο κ. Τσίπρας να κόψει 200 και 300 ευρώ από τους μισθούς των αστυνομικών που φροντίζουν για την ασφάλεια όλων μας, και τη δική του. Απορώ πώς ζητάμε από αυτούς τους ανθρώπους να μας προστατεύουν την ώρα που η κυβέρνηση δεν κάνει τίποτα για να προστατέψει εκείνους».


Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: