Τρίτη, 20 Ιουνίου 2017

Αδωνις καλεί Καμμένο στη Βουλή: Επικοινώνησες με έμπορο ναρκωτικών;

Επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή για “εξωθεσμική παρέμβαση σε ποινική υπόθεση”, κατέθεσε ο Άδωνις Γεωργιάδης στον Πάνο Καμμένο και ρωτά αν επικοινώνησε με ισοβίτη
Ο Αντιπρόεδρος και Τομεάρχης Άμυνας της Ν.Δ., βουλευτής Β΄ Αθηνών, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, κατέθεσε σήμερα, Τρίτη 20 Ιουνίου, επίκαιρη ερώτηση προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνο Καμμένο, αναφορικά με την επικοινωνία του κ. Καμμένου με τον καταδικασθέντα σε ισόβια για εμπορία ναρκωτικών, κ. Γιαννουσάκη, κατά παράβαση της διάκρισης των εξουσιών και του θεσμικού του ρόλου.
Όπως επισημαίνεται, ο κ. Καμμένος έχει παραδεχθεί την εμπλοκή του στην υπόθεση, άρα «έχει ήδη συνομολογήσει την εξωθεσμική παρέμβασή του σε ποινική υπόθεση μεγάλης ηθικοκοινωνικής απαξίας».
Ο Αντιπρόεδρος της Ν.Δ. ερωτά τον κ. Καμμένο αν έχει επικοινωνήσει με τον κ. Γιαννουσάκη και αν ναι, ποιο ήταν το αντικείμενο της συνομιλίας τους.

ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ

ΠΡΟΣ: Τον Αξιότιμο Υπουργό Εθνικής Άμυνας

ΘΕΜΑ: Επικοινωνία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνου Καμμένου, με τον ισοβίτη κ. Γιαννουσάκη

Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών για την επικοινωνία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, Π. Καμμένου, με τον καταδικασθέντα σε ισόβια για εμπορία ναρκωτικών κ. Γιαννουσάκη, κατά παράβαση της διάκρισης των εξουσιών, όπως ορίζει το Σύνταγμα, όσο και του θεσμικού του ρόλου.

Ο κ. Καμμένος έχει παραδεχθεί την εμπλοκή του στην υπόθεση, άρα έχει ήδη συνομολογήσει την εξωθεσμική παρέμβασή του σε ποινική υπόθεση μεγάλης ηθικοκοινωνικής απαξίας.

Συνεπώς, ερωτάται ο αρμόδιος Υπουργός:

Ο κ. Π. Καμμένος έχει επικοινωνήσει με τον κ. Γιαννουσάκη; Αν ναι, ποιο ήταν το αντικείμενο της συνομιλίας τους;

Ο Ερωτών Βουλευτής,

Σπυρίδων – Άδωνις Γεωργιάδης

Βουλευτής Β΄ Αθηνών, Νέα Δημοκρατία
Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: