Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

Αδ. Γεωργιάδης: "Να έρθει ο Τσίπρας στη Βουλή να μας εξηγήσει τί έγινε με τον Βαρουφάκη"

Αδ. Γεωργιάδης: \"Να έρθει ο Τσίπρας στη Βουλή να μας εξηγήσει τί έγινε με τον Βαρουφάκη\"
Επίθεση στην κυβέρνηση για τις αποκαλύψεις του Glenn Kim σχετικά με το "παράλληλο νόμισμα" εξαπέλυσε σήμερα ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Αδωνις Γεωργιάδης. Σε συνέντευξή του στην τηλεοπτική εκπομπή “Live U” και στην δημοσιογράφο, κ. Πόπη Τσαπανίδου, στο Star, αναφέρθηκε στα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το "παράλληλο νόμισμα, ζητώντας από τον πρωθυπουργό να δώσει εξηγήσεις στη Βουλή.
"Ο κ. Glenn Kim έπαιρνε ενάμιση εκατομμύριο ευρώ το χρόνο από τον Έλληνα φορολογούμενο για τις συμβουλές που έδινε στην Κυβέρνηση. Ο κ. Kim αποκαλύπτει ότι είχαν ετοιμάσει παράλληλο νόμισμα. Αυτά δεν έγιναν ποτέ γνωστά στον ελληνικό λαό.  Όταν η τότε αντιπολίτευση είπε ότι υπάρχει σχέδιο στο Υπουργείο Οικονομικών για παράλληλο νόμισμα, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έλεγε ότι αυτά είναι συκοφαντίες. Και ο Γιάνης Βαρουφάκης είπε, σήμερα, ότι όχι μόνο υπήρχε το παράλληλο νόμισμα, αλλά τα είχαν συμφωνήσει με τον κ. Τσίπρα στο σπίτι του. Αν τα είχαν συμφωνήσει, όπως λέει ο κ. Βαρουφάκης, τότε πρέπει ο κ. Τσίπρας να έρθει στη Βουλή και να μας εξηγήσει τι ακριβώς έγινε. Από το να περιφέρεται ο κ. Βαρουφάκης στα διεθνή μέσα και να δίνει συνεντεύξεις, δεν είναι καλύτερο να έρθει στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής και να μας πει τι έγινε;" τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.
Παράλληλα, αναρωτήθηκε γιατί η κυβέρνηση αρνείται να συσταθεί Εξεταστική Επιτροπή σχετικά με την υπόθεση «Noor 1». «Ο κ. Τσίπρας υποστηρίζει ότι δεν είναι σωστό να γίνει Εξεταστική Επιτροπή όταν κάτι εκκρεμεί στη Δικαιοσύνη και για αυτό δήθεν δεν θέλει να κάνει για το “Noor 1”. Το Ερρίκος Ντυνάν εκκρεμεί, αλλά έκανε Εξεταστική. Το ΚΕΕΛΠΝΟ εκκρεμεί, αλλά έκανε Εξεταστική. Εκεί, δεν τον πειράζει τον κ. Τσίπρα; Το μόνο που τον πειράζει είναι μη τυχόν μάθουμε τις τηλεφωνικές κλήσεις του κ. Καμμένου και του κ. Κοντονή. Εάν δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα, γιατί δεν κάνετε Εξεταστική;».


Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: