Σάββατο 1 Ιουλίου 2017

Στριμώχνονται... με το Noor One και ετοιμάζουν βρώμικο πόλεμο κατά της ΝΔ


Ο ελληνικός λαός λέει “όσο νυχτώνει το… αγγούρι μεγαλώνει”. Στην περίπτωση της πολιτικής, όσο οι δημοσκοπήσεις των εταιρειών αλλά και τα πραγματικά γκάλοπ μέσα στην κοινωνία δείχνουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και η αριστεροδεξιά λυκοσυμμαχία καταρρέουν και η ΝΔ είναι έτοιμη να αναλάβει την εξουσία τόσο θα στήνεται ένα βρόμικο παιχνίδι. Σας είχαμε προειδοποιήσει εδώ στο Antinews ότι το Μαξίμου, οι ψεκασμένοι Νεφελίμ και τα δημοσιογραφικά, καλολαδωμένα παπαγαλάκια θα επιχειρήσουν με κάθε τρόπο να εμποδίσουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη να κυριαρχήσει.
Μετά τα αποκαλυπτήρια της διαπλοκής και την άθλια παρέμβαση του Πάνου Καμμένου στη Δικαιοσύνη για την υπόθεση του Noor 1 φαίνεται ότι έρχονται και νέα δεδομένα. Είχαμε γράψει ότι πρόκειται για πόλεμο κι όχι για μάχη με λιανοτούφεκα. Και στην περίπτωση του ναρκοπλοίου, προκειμένου να αποκρυβούν οι παρεμβάσεις της κυβέρνησης και να στοχοποιηθεί η ΝΔ, θα χρησιμοποιήσουν όλα τα βρόμικα μέσα. Η λάσπη στον ανεμιστήρα, τα πληρωμένα δημοσιεύματα και τα sites της ντροπής ετοιμάζονται για τον υπέρ πάντων αγώνα στήριξης του Τσίπρα και του ακομβίωτου στρατηγού.
Άλλωστε, τη Δευτέρα στη συνεδρίαση της Βουλής σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών θα πρέπει ο πρωθυπουργός, και κυρίως ο υπουργός Άμυνας, να έχουν κάτι να πουν. Πώς να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα και πώς να αμυνθούν στην ομόθυμη καταδίκη;
Τους έτσουξε πολύ γιατί η ΝΔ «σήκωσε» τόσο ψηλά το θέμα χωρίς να υπολογίσει το κόστος. Τους πόνεσε που το ηθικό τους πλεονέκτημα κάηκε από τους… καμμένους. Η ΝΔ ήταν ξεκάθαρη. Αν ο Μαρινάκης ή όποιος άλλος επιχειρηματίας, εμπλέκονται στην υπόθεση της ηρωίνης ή όπου αλλού, τότε να σαπίσουν στη φυλακή. Η κυβέρνηση, ο ΣΥΡΙΖΑ, οι ΑΝΕΛ τι έχουν να πουν; Και πώς μπορούν να δικαιολογήσουν την ξαφνική στοχοποίηση του Μαρινάκη; Ο Τσίπρας, η Δούρου και άλλοι πολλοί δεν ήταν κολλητοί με τον εφοπλιστή, τώρα γιατί έχουν βάλει τον Καμμένο να κάνει τη βρώμικη δουλειά; Και πώς απαντούν άραγε στην κατάθεση Γιαννουσάκη που επιμένει ότι τον πιέζουν να καταθέσει και να κατηγορήσει αυτούς που θέλει η κυβέρνηση για να… μείνει ο Τσίπρας 10 χρόνια στην εξουσία;
Μαθαίνουμε ότι τις επόμενες ημέρες, με φόντο και τη συζήτηση στη Βουλή τη Δευτέρα, θα γίνουν μεγάλες… αποκαλύψεις. Από τους γνωστούς... μεγάλοδημοσιογράφους του συστήματος Τσίπρα και από τα πληρωμένα παπαγαλάκια που γράφουν ανοησίες σε μια διαρκή ζούγκλα παραπληροφόρησης που παρουσιάζεται ως... ντοκουμέντα. Μαθαίνουμε ότι
είναι τόσο άθλιοι που δεν θα διστάσουν να χρησιμοποιήσουν όλα τα θεμιτά και αθέμιτα μέσα που υπάρχουν. Λάσπη κι όπου κάτσει, στοχοποίηση γυναικόπαιδων πολιτικών, έναν ορυμαγδό από αστήρικτες και μπερδεμένες πληροφορίες, δημοσιεύματα σε κυριακάτικες εφημερίδες και sites της συμφοράς. Άλλωστε, είναι γνωστό ότι η λάσπη πρέπει να πέσει με κάθε τρόπο και να μείνει όπου μπορεί περισσότερη. Τι σημασία έχει η αλήθεια; Σημασία έχει να ακουστεί το όνομα του Κυριάκου, της ΝΔ, στελεχών της αντιπολίτευσης. Σημασία έχει να μπερδευτούν όλοι αυτοί με δικαστές, δικηγόρους, εφοπλιστές, πληρωμένα τσιράκια.
Καμιά κουβέντα σύντροφοι της αριστεράς και των ψεκασμένων για την ταμπακιέρα θα κάνετε; Θα μιλήσετε ή όχι για τα 21 λεπτά των συνομιλιών του Καμμένου με τον Γιαννουσάκη; Θα πείτε αν ήταν ενήμερος και ο Τσίπρας γι’ αυτά; Θα πείτε για το σύνολο του σχεδίου προκειμένου να στοχοποιηθεί και να κατηγορηθεί η ΝΔ με κάθε τρόπο; Αν δεν απαντήσετε σε όλα αυτά καλύτερα να σιωπήσετε.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η ΝΔ τη Δευτέρα πρέπει να επιδείξουν πυγμή και να αποκαλύψουν το Γκεμπελικό σχέδιο με πρωταγωνιστές τον Τσίπρα και τον Καμμένο.
Κάποτε, ο… μέντορας, ο ιδεολογικός καθοδηγητής της άθλιας συμμορίας που μας κυβερνά, ο Γ. Γκέμπελς είχε πει για τους Ναζί: «Η ιστορία θα μας καταγράψει ή σαν τους καλύτερους πολιτικούς όλων των εποχών ή σαν τους μεγαλύτερους εγκληματίες».
Η ιστορία δεν ήταν τόσο γενναιόδωρη μαζί τους.
Είναι σίγουρο ότι δεν θα είναι και για τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ. Θα καταγραφούν ως μεγάλοι εγκληματίες ή στην καλύτερη περίπτωση γι’ αυτούς ως οι μεγαλύτεροι πολιτικοί απατεώνες που έβγαλε αυτός ο τόπος.
antinews.gr

Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: